a moze ktos ma jeszcze jakies fotki tych malowniczych przystankow??? :D
a moze ktos ma jeszcze jakies fotki tych malowniczych przystankow??? :D
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 29-09-2016 o 20:04 Powód: Poprawione linki do zdjęć
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
świetne :)
. Poszukam też u siebie... .
pozdrówka :-)
Przystanek w Użoku
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
No tak, zdjęcia widziałem tylko ja. Picasa od kilku dni nie istnieje, coś co było dobre i proste Google zlikwidowało. Teraz są Zdjęcia Google, z którymi widać, że jeszcze sobie nie radzę.
Proszę moderatora o usunięcie mojego wcześniejszego posta. Jeszcze raz ukraińskie przystanki:
DSCF1609.JPGDSCF3668.JPGDSCF4355.jpg
W Spasie przy nowej drodze asfaltowej jest nowy, pięknie odremontowany przystanek:
DSCF4419.jpg
Dodam także od siebie
20160607_135456.jpg
Pojawiają się też bardziej ponure barwy
.
przystan.jpg
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Poza klasyką z mozaiki widać nowo malowane przystanki.
DSCF7487.jpgDSCF7488.jpgDSCF7489.jpgDSCF7490.jpgDSCF8047.jpg
Aby zobaczyć ten przystanek trzeba pokonać kilkanaście kilometrów drogi z lejami po bombardowaniu.
...ale warto
ponoć jedyny taki na Ukrainie.
.
hm.P1020863.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki