Tak, tak - Ty też jesteś przewidziany na poRIMBaną kozetkę![]()
Czterech panów B.
Pisałem i zdania nie zmieniłem. Nie znaczy to jednak, że nigdy w takie okolice zaglądać nie będę. Podobnie jak Ty zaglądasz pewnie czasem w miejsca, gdzie nie ma żadnego mostka
A w drugiej sprawie to harpunnik ze mnie mizerny. Wieloryby odleciały...
Czterech panów B.
Listopad w tym roku pełen jest wyjątkowo ciepłych barw. A że liści już nie ma? Nic to, i tak jest kolorowo
![]()
Czterech panów B.
Uciekam z dyskusją o moich zdjęciach z wątku o Powsimordach, bo od Marcowego oberwęDokończę jeszcze tylko, że ja te wszystkie zdjęcia wieszam wyłącznie z nadzieją, że przypadnie mi w udziale butelka Pastorówki przy następnym rozdaniu. To tylko i wyłącznie o to chodzi, drodzy moi forumowicze
Za darmo jej jednak nie dostanę, więc do roboty! Kilka ujęć z ostatniego spaceru w zacnym towarzystwie:
Drzewko:
Słoneczko:
I igiełki:
I to by było tyle na tę wycieczkę. Przynajmniej tutaj![]()
hallo
a juz myślałem , że przybrałeś nika mojego ulubionego odkrywcy na daremno...
(Bartolomeu-Diaz portugalczyk pierwszy europejczyk ,który zobaczył Przylądek Dobrej Nadzieii płynąc na wschód( ! )oczywiście szukając drogi do Indii...chociaż , w pierwszych emocjach ozwał go Przylądkiem Burz )
więc,
ahoj, przygodo ,niedawno wieloryby były w zasiegu Twojego harpuna;
czas poznać śniegi Antarktydy...
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
DSCN0376.jpgDSCN0384.jpgDSCN0383.jpgDSCN0373.jpg Za moim pośrednictwem, Mavo z Michniowca!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)