zawsze mnie śmieszyło że jak w końcu oficjalne przewodniki odkryły tą skałę to pisano o "nieczytelnych" napisach :) a przecież tam bukwami wiekszymi od dłoni wyryćkano OSTRE:)))
zawsze mnie śmieszyło że jak w końcu oficjalne przewodniki odkryły tą skałę to pisano o "nieczytelnych" napisach :) a przecież tam bukwami wiekszymi od dłoni wyryćkano OSTRE:)))
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
(próżność i próżniactwo to zupełnie inne cechy) !
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wszystko zależy od tego, czego się w Bieszczadach szuka. Ja lubię listopad bo listopadowy spokój, cisza i listopadowe błotosą jedyne w swoim rodzaju. Oczywiście spokój, ciszę i błoto można złapać w górach także wiosną, latem i zimą, ale te listopadowe chodzą razem i doskonale się uzupełniają.
W zasadzie ja lubię każdą porę roku i każdy miesiąc w Bieszczadach. I zawsze się cieszę na te nadchodzące pory roku i miesiące![]()
Czterech panów B.
Ja nie lubię listopada nie tylko w Bieszczadach ale generalnie. Tylko w listopadzie w powietrzu wisi taka totalna beznadzieja zamierajacej przyrody. Nie ma już tej wrześniowej i październikowej miękkości powietrza ani jeszcze tej grudniowej ostrości. Nawet jeśli świeci słońce to też tak jakoś jakby za chilę miało zgasnąć całkiem.
No nie lubię listopada i już.
Na szczęście niedługo się kończy...
Ale Tobie życzę samych pięknych wrażeń z listopadowych wędrowek.![]()
To don Enrico napisał,że "pochwała próżniactwa się zrobiła",a nie Ty Asiu!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Pięknie to wyłuszczyłeś. Ilustrój nam na forum swoje wędrówki pięknymi zdjęciami. Oprócz waloru poznawczego mają one również walor edukacyjny bo wart się uczyć od innych i podpatrywać ich technikę fotografowania.
pozdrawiam
Marek
Otóż to!
/Dobrze, że się jeszcze wyedytowało/ Jeszcze byście pomyśleli, że uważam się za jakiegoś mistrza. Nic bardziej błędnego. Jest tu na forum kilka osób, które są dla mnie wzorem. Ja się tylko zgadzam z przedpiszcą
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez bertrand236 ; 08-12-2009 o 21:55 Powód: Wyjaśnienie
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)