"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Jakoś tak wrzesień najczęściej nie sprzyja moim wyjazdom w góry. Tak było i w tym roku... Na szczęście mamy już październik,
więc wracam w góryNa początek klasyk - od czasu do czasu nawet leśne ludki muszą tam zaglądnąć
Z góryprzepraszam za takiego giganta (ponad 200kB), ale to moje ostatnie hobby: panoramy.
Ta jest już trzecią, którą udało mi się sklecić.
Głowy sobie nie ukręćcie przy oglądaniu
Info dla poszukiwaczy jesiennych kolorów: zdjęcie jest z wczoraj.
Czterech panów B.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
maaaaaaaaaaaaaało!!!
ale nie lewej strony, a zdjęć.
Bartku nie daj się długo prosić i wklejaj kolejne!!!![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Bartek, świetna panorama.
Pozdrawiam
Przemek
Lepiej za mało jak za dużo, ale poranny bonusik będzie
![]()
Czterech panów B.
Tu się mylisz-w przypadku gór nie ma czegoś takiego jak za dużo
Dzięki za bonusik!
Ależ jeszcze zielono...piknie miałeś nie ma co!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
...na szczęście Bartek uznał mój przypadek za uzasadnionyi dzięki temu (pomimo niespodziewanych przypadków, które odwlekły efekt końcowy nieco w czasie..
) stałam się właśnie posiadaczką pięknie wypieczonej PANORAMY w wersji papierowej i rozmiarze, który cieszy oczy
a ponieważ Bartek - jak sam przyznał jest próżnyto mu chciałam podziękować tak ogólnieforumowo - DZIĘKI !!
![]()
Asia pisze :
...czyli pochwała próżniactwa się zrobiła.ponieważ Bartek - jak sam przyznał jest próżnyto mu chciałam podziękować
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)