Jestem dopiero od niedawna na forum Bieszczadzkim i poszukuję ludzi z Lublina do wspólnych dyskusji o Bieszczadzie. Więc... piękni dwudziestoletni, natchnieni Bieszczadem, łączmy się.
pozdrawiam,
Albertina
Jestem dopiero od niedawna na forum Bieszczadzkim i poszukuję ludzi z Lublina do wspólnych dyskusji o Bieszczadzie. Więc... piękni dwudziestoletni, natchnieni Bieszczadem, łączmy się.
pozdrawiam,
Albertina
Jak mamy się łączyć? :P Jakieś propozycje? :)
np. piwnie i dyskutancko :)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
To jawna dyskryminacja bo są też piękni xxxx letni natchnieni Bieszczadem hej!
myślałam może o jakimś spotkaniu w realu w Lublinie, gdzieś na piwku. Proponuję Chatkę Żaka, a dzień- jakiś poniedziałek. Moglibyśmy powspominać wyprawy, pooglądać zdjęcia. Piękni xxxx letni także mile widziani :) ja pojagę do Bieszczadu dopiero po czerwcu, teraz kupa roboty.
Ponawiam propozycję, lublinie, odpowiedz :)
czy ktoś z Zamościa wybiera się jakoś teraz w Bieszczady? Dajcie znać
A może lubelscy miłośnicy Bieszczadu są zainteresowani wyjazdem na wrześniowy KIMB?
Tak zamierzamłam w maju ale nie wyszło bo byłam w Bieszczadzie tydzień później ale teraz chętnie bym wreszcie poznała szanowne towarzystwo.Dodam ,że jechałabym samochodem.
Ostatnio edytowane przez wadera ; 01-08-2009 o 10:23 Powód: błąd
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki