>W temacie mapy - mapy to oficjalne wydania, praktycznie nie mające nic >wspólnego z rzeczywistością.
Hm??????? Miiiichał - cooo Ty Wiesz o mapach)))))))))
>Piotrze, a co z Twoimi archiwaliami?
Te 20 szt na razie wystarczy.
>Już kiedyś pisałem o rozwadnianiu tematu - nic się nie zmienilo. Przecież >zamiast tego można utworzyć nowy temat i spoko.
Jako główny winowajca, specjalista od "rozwodniania tematów", etc., odpowiadam:
Nie widzę nic w zlego w odejściu od tematu, tym bardziej jesli widzę, że temat w zasadzie już się nie rozwinie. Jeżeli masz wątki w postaci rozwinietej, to nie ma to znaczenia, bo chcąc niechąc i tak otwierają Ci sie wszystkie posty w danym wątku - tych których nie chcesz nie czytasz. jeśli wątki masz zwiniete, to muszę się zgodzić, że może to być denerwujące, ale tylko w wypadku jest ktoś jest zainteresowany wyłacznie tematem głównym wątku i nie ma rzeczywiście ochoty czytać nic innego. Zapewniam, że będąc od minimum 3 lat aktywnym uczestnikiem wielu grup newsowych znam zasady netykiety, dobre obyczaje i po zapoznaniu się z faq danej grupy - zawsze się do niego stosuje. Jeśli wszedłeś między wrony...
AFAIR, Darek wspomniał, że będzie robił FAQ tego Forum i prosił o propozycje pytań i odpowiedzi, oraz ogólnych zasad jakie powinny tu panować - mam nadzieję, że jakieś dostał. Jeśli takie FAQ powstanie i taki zapis zostanie tam zawarty bede się do niego stosował, jak i do każdego innego uznanego przez wiekszość za słuszny. Będą, jak sądzę, stosowac sie też do niego wszyscy inni uczestnicy, ponieważ wtedy będzie sie mozna na taki przepis (faq) powołać i przywołać takiego na przykład Rozwadniacza jak ja, do porządku. Dopóki faq nie ma, jest z tym rochę gorzej - jednak wczesniej były tu posty z których wynikało, że jest to przez, przynajmniej część forumowiczów, akceptowane i w zasadzie specjalnie im nie przeszkadza. Mnie osobiście tez nie przeszkadza, ale jak juz wspomniałem dostosuje się do zasad ogólnie przyjetych, jeśli takie powstaną. Szkoda, że nie ma tu killfile'a - walnąłbyś mi PLONK'a i po kłopocie :)
Pozdrawiam
Rozwadniacz

)))))))))
Odpowiedz z cytatem