Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 134

Wątek: Praca w Bieszczadach

Mieszany widok

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Praca w Bieszczadach

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    ...uj.... jak firma z Przysietnicy to odradzam... wiele nie miłych rzeczy nasłuchałem się o kowbojach...
    Na Otrycie Casting pełną parą... brakuje ogłoszenia w Bravo Girl

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    ...uj....
    elastyczny-zadaniowy czas pracy
    To dlatego "uj"?

Jur
    Guest

Domyślnie [Praca] poszukujemy pracy!

Pragnę złożyć Państwu propozycję podjęcia współpracy z para nietuzinkowych i zupełnie jednorazowych osób. Nazywamy się Anna „Łączniczka: i Jurand. Jesteśmy parą przyjaciół i poszukujemy schroniska, bacówki lub chatki w górach, w której moglibyśmy mieszkać i pracować. Mamy niskie wymagania finansowe, jesteśmy odpowiedzialni, a zarazem spontaniczni, nie boimy się ciężkiej pracy i zdajemy sobie sprawę z wymogów wyzwania, którego chcemy się podjąć.

Dodatkowym naszym atutem jest to, że mamy doskonały kontakt z ludźmi, z każdym potrafimy się dogadać. Wiemy jaki klimat należy stworzyć by miejsce okazało się magiczne i chętnie odwiedzane przez turystów.

Znamy się od lat, Jurand studiuje prawo, pracował jako barman i ma świetne podejście do ludzi. Do tego posiada legendarny już radiowy głos na dźwięk, którego miękną kobietą kolana. Ja ukończyłam studia na wydziale Filologii polskiej na Uniwersytecie Śląskim, posiadam wykształcenie z zakresu pedagogiki i psychologii. Jestem świetnym organizatorem i mam doświadczenie w zarządzaniu.

Nasza sytuacja emocjonalna jest bardzo stabilna, jesteśmy parą singli, przyjaźnimy się od lat, nigdy się nie kłócimy i dogadujemy się bez słów.

Prosimy o kontakt: jurand@interia.eu

Jur
    Guest

Domyślnie Odp: [Praca] poszukujemy pracy!

Tam już 'byłem' :) 2 lata minimum- trochę długo :)
    Ale dzienks :)

sturnus
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Jur Zobacz posta
    [...] i poszukujemy schroniska, bacówki lub chatki w górach, w której moglibyśmy mieszkać i pracować. Mamy niskie wymagania finansowe, jesteśmy odpowiedzialni, a zarazem spontaniczni, nie boimy się ciężkiej pracy i zdajemy sobie sprawę z wymogów wyzwania, którego chcemy się podjąć. [...] Wiemy jaki klimat należy stworzyć by miejsce okazało się magiczne i chętnie odwiedzane przez turystów. [...]
    Tam już 'byłem' :) 2 lata minimum- trochę długo :)
    Ale dzienks :)
    No to jednak chyba nie do końca wiecie czego chcecie się podjąć. Chcecie prowadzić schronisko przez... 2 miesiące? 6 miesięcy? I w tym czasie chcecie tą "magię" stworzyć? Na tą magię składają się 2 czynniki. Jeden to miejsce, drugi ludzie. A jeśli gospodarze zmieniają się 2 razy w roku to trudno o klimat. Lubię wracać do ludzi których znam. Wiem tedy czy wziąć ze sobą żubrówkę, wiśniówkę czy oscypka. Wiem czy moje chrapanie nie będzie powodem że zaproponuje mi ktoś "stajenkę" :D Mi po prostu wyglądacie na parę studentów którzy potrzebują troczę spokoju. Może dla siebie? Może do napisania pracy? Jeśli ma być to kilka miesięcy to raczej jakaś praca sezonowa lub pomoc w prowadzeniu schroniska. Wierzcie że nikt raczej nie będzie chciał z Wam powierzyć prowadzenia takiego obiektu na parę miesięcy. Ale próbujcie. Jeśli "Jurand" ma cokolwiek wspólnego z posturą tego od krzyżaków i "żadnej pracy się nie boi" to spróbujcie w Smolniku. Spaliło się tam schronisko i pewnie przyda się każda para rąk do pomocy. Zwłaszcza jeśli ta para rąk nie ma zbyt wygórowanych wymagań finansowych.

Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Jur ! witamy na forumie (powitanie to taki pogański zwyczaj który tu kultywujemy)
    Czy ludzi wchodzących do chaty będziesz witał ? czy zbywał milczeniem ?
    Dlaczego macie
    niskie wymagania finansowe
    może czas iść na całość i wziąć w dzierżawę całe schronisko np pod młotek idzie "Pod Honem"

....miękną kobietą kolana. Ja ukończyłam studia na wydziale Filologii polskiej na Uniwersytecie Śląskim,
    Prosimy o kontakt: jurand@interia.eu
    W szkole to raczej nie szukajcie.
    pozdrawiam złośliwiec i życzę powodzenia
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 24-03-2010 o 18:07

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)