Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 134

Wątek: Praca w Bieszczadach

Mieszany widok

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: [Praca] poszukujemy pracy!

Cytat Zamieszczone przez Jur Zobacz posta
    posiada legendarny już radiowy głos na dźwięk, którego miękną kobietą kolana. Ja ukończyłam studia na wydziale Filologii polskiej na Uniwersytecie Śląskim
    No mi też zazgrzytało, ale również powodzenia życzę
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 24-03-2010 o 19:12 Powód: literówka

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

czepiacie się...

a przecież efekt był taki jak napisali...wszak jestem jedną kobietą i nie na dźwięk ale na widok...kolana mi zmiękły

tylko nie zrażajcie się do nas pewnie w tym Waszym poszukiwanym miejscu wśród gór niejeden złośliwiec się pojawi

POWODZENIA!!!

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

A wszystko przez to, że się nie przywitała;-)
    No ale powodzenia!
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar Ala
    Na forum od
    06.2004

A ja zazdroszcze stabilnej sytuacji emocjonalnej,doprawdy pozazdroscic

diabel-1410
    Guest

z tego co wiem Michał z bacowki pod Małą Rawką poszukuje wolontariuszy na sezon letni

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Domyślnie Odp: Praca w Bieszczadach

..uj... jak oj ... mniej więcej... siostrzeniec tak mówi- przejąłem siłą grawitacji, często mi na głowie siedzi...
    Miałem do czynienia z ów firmą i od strony rekrutacyjnej, i jako pracownik, i jako obserwujący klientelę i słuchający eks-klientelę i eks-pracowników... ot.. nie polecam.. i tyle.. Choć inni pewnie mają one bieszczady.com.pl i jej twórców w kategoriach legendy... Ja nie..
    Słyną w niektórych kręgach ze znikomej uczciwości.. kilka głośnych spraw w mediach też by się znalazło..

Pozdrawiam..
    Ostatnio edytowane przez trzykropkiinicwiecej ; 29-03-2010 o 23:56 Powód: +

Ged
    Guest

Domyślnie Wolontariat

Witam, nazywam się Filip, mam 19 lat zajmuję się fotografią, psem, gitarą i poezją. :)

Pytanie mam następujące, jak sądzicie mam szansę być wolontariuszem w okresie wakacji (za jedzenie i kąt do spania) ? Właściwie pytanie nie jest takie oczywiste bo zostać wolontariuszem nie jest trudno... gorzej jeśli musi się zabrać ze sobą psa. Nie mam go z kim zostawić, i właściwie to chciałbym żeby był ze mną w wakacje.

Więc proszę o opinie, i jakieś uwagi. Nie ukrywam, że w przyszłości (ale jeszcze mam czas) chciałbym na stałe zamieszkać w Bieszczadach.

Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar beatawyrwas
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    warszawa

Domyślnie Odp: Nowy użytkownik - powitanie

Witam wszystkich!od 3 lat poznaję Bieszczady,mam już swoje ulubione trasy i miejsca..mam nadzieję,że za rok,dwa znajdę tam swój dom,spokój,ciszę,proste szczęście przy moim Najmilszym...szukam ośrodka zdrowia gdzie można by podjąć pracę lekarza rodzinnego.Jeśli ktoś ma informacje o takim miejscu to proszę o wiadomość.Na razie czekam na kolejne spotkanie z bieszczadzkim wiatrem.

januso1
    Guest

Domyślnie Odp: Nowy użytkownik - powitanie

Cytat Zamieszczone przez beatawyrwas Zobacz posta
    Witam wszystkich!od 3 lat poznaję Bieszczady,mam już swoje ulubione trasy i miejsca..mam nadzieję,że za rok,dwa znajdę tam swój dom,spokój,ciszę,proste szczęście przy moim Najmilszym...szukam ośrodka zdrowia gdzie można by podjąć pracę lekarza rodzinnego.Jeśli ktoś ma informacje o takim miejscu to proszę o wiadomość.Na razie czekam na kolejne spotkanie z bieszczadzkim wiatrem.
    witaj,aktualnie jestem w bieszczadach i poszukuję coś ciekawego na stałe.jestem psychologiem,popytam też o pracę dla ciebie.pozdrawiam.janusz

januso1
    Guest

Domyślnie szukający

witajcie wszyscy,może mi pomożecie,chcę zamieszkać i pracować w bieszczadach.aktualnie jestem na miejscu i pomieszkuję w myczkowcach.jestem psychologiem i praktykującym buddystą od wielu lat.zdaję sobie sprawę że w moim zawodzie bedzie to bardzo trudne aby coś znalezść,lecz tak naprawdę nie wstydzę się żadnej pracy.a może bedzie to i ciekawe jak ktoś zatrudni na barmana......psychologa.pozdrawiam wszystkich serdecznie.będę wdzięczny za każdego maila,radę lub pomoc.janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)