Zagroda Chryszczata Smolnik nad Osławą, pytaj się właściciela
Zagroda Chryszczata Smolnik nad Osławą, pytaj się właściciela
spróbuj w Bacówce pod Rawką.Z tego co wiem Michał dość często prowadzi nabór wolontariuszy(więc praca za wikt i spanie) ale doświadczenie na pewno bezcenne![]()
dziękuję Ci bardzo za info![]()
Witam,
czy nie potrzebuje ktoś na wiosnę pracownika na długi okres czasu?
Z zawodu jestem Budowlańcem, ale mogę wykonywać różne prace.
Chciał bym podkreślić że jestem osobą niepijącą, bezkonfliktową
i lojalną wobec pracodawców.
Jeżeli ktoś z pracodawców potrzebuje rzetelnego pracownika, proszę
o kontakt. Dziękuję.
Pozdrawiam
Witam,
może potrzebny jest pracownik na obecną chwilę?
Pozdrawiam
skontaktuj się z kimś ze Schroniska nad Smolnikiem i poproś o kontakt z Kamilem.
Kami pracuje przy odbudowie schroniska i jeszcze w styczniu potrzebował kogoś, do jakiś prac wykończeniowych.
Nadal szukam pracy w Bieszczadach
praca w Wetlinie :)
Zdjęcia na tablicy
Jak co roku przed zbliżającym się sezonem przyjmujemy aplikacje do pracy. Szukam...y kucharza, pomocy kuchennych i kelnerów (kelnerek), na okres od kwietnia do listopada, ale także na wakacje. Kto chce pomieszkać w Biesach i współtworzyć z nami Chatę może słać cv koniecznie z listem motywacyjnym, czy jak to się tam zowie, na adres chatawedrowca@gmail.com! Czekamy. I wielka prośba o udostępnianie tej informacji.
Aha...praca z zakwaterowaniem oczywiście.Zobacz więcej
Przez: Chata Wędrowca
Udostępniam więc!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Dzień dobry,
Czy ktoś z forumowiczów mógłby doradzić mi, jak i gdzie szukać w Bieszczadach pracy na wakacje? Myślałam o pracy w restauracji czy barze, tak aby mieć i trochę pieniędzy na nadchodzące studia, i możliwość wypadu w góry. Jestem jednak otwarta na inne możliwości :)
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie sugestie!
Ostatnio edytowane przez Jezoskoczek ; 07-03-2012 o 00:43
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki