Ja też!
Ja też!
WUKA
www.wukowiersze.pl
To mnie rozpoznacie ze zdjęcia
http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...
Co dwieście trzydziesty szósty krok mogę się kłaniać.
bertrand236
Uważam że do tego BANERKA to powinien byc osobny wątek, bo czuję że to bedzie WYDARZENIE!!!
Czuje sie zaproszony - 26 06 do 28 06 będę w UG.
Rozumiem że to nie o mnie chodzi, bo ja tylko de nomine jestem osobą duchowną! Ale,jak mawiał p. Zagłoba, es modus in rebus!Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.
Mam nadzieję że nadal Nas czyta, nawet jak za przykładem swojej znajomej przeniósł sie na inne Forum......nas czyta arcybiskup, jeden z najważniejszych hierarchów w polskim kościele.
Na wszelki wypadek namiary do Znajomej Arcybiskupa wyślę Ci na priv.
Wszystko to w trosce o godną oprawę tego wiekopomnego wydarzenia!
.................................................. .............................Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
Ostatnio edytowane przez Pastor ; 11-06-2009 o 16:25 Powód: Bez powodu!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Witam.
Pastorze! Czuj sie zaproszonym.
Odnosnie Arcybiskupa.
Z cala powaga i niejaka radoscia pozwole sobie zaprosic Eminencje na nasza skromna uroczystosc w Zajezdzie pod Carynska, ktora odbedzie sie 27 czerwca w godzinach miedzy 16 a 17. Bylibysmy zaszczyceni.
PS
Prosze forumowiczow, ktorzy przybeda na uroczystosc o potwierdzenie.
Jedno malenkie pytanko. Co z HYMNEM???
Całkiem poważnie teraz pytam:
Tak się składa, że 26-28 czerwca będę w Beskidzie Niskim i Bieszczadach służbowo.
Prowadzę wycieczkę, tu jest program:
http://www.info.piekary.pl/index.php...660&Itemid=121
Noclegi są w Sanoku i ogólnie przypuszczam, że będę przeważnie zajęta.
Może jednak uda mi się wykroić małe pół godziny na spotkanie przy kawie (przy piwie niestety nie, bo jak jestem służbowo to piwa nie pijam).
Będzie może ktoś w tym czasie w Sanoku ?
Pozdrowienia
Basia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki