Dziękuję Pastorku, od dawna nikt mi tak nie przysłodził :)
Dziękuję Pastorku, od dawna nikt mi tak nie przysłodził :)
Tarnina
Witam!
Serdeczne dzieki za obecnosc az 173 Forumowiczow w ZpC podczas osadzenia banerka w NASZYM lokalu kontaktowym.Bylo fanie.
PASTORZE !! dziekuje
Mavo, Prezesie... Ty to umiesz przyciągnąć ludzi na wiec... fiufiu... 173 Forumowiczów, fiufiu... jak Ty ich policzyłeś. A może kit wciskasz, że aż tylu? Może spokojnie uzbierany kit już rozdajesz, bo masz od Wojtka tę maszynę do jego produkcji?![]()
Reconie ZWYCIESCO!
Jestem prezesem Zwiazku Zbieraczy a nie Wciskaczy Kitu.
Pastor swiatkiem naocznym da swiadectwo tlumow wiekich.
Goście na forum w liczniku się nie licząnie ma tak dobrze.....
Ostatnio edytowane przez kobieta_bieszczadzka ; 29-06-2009 o 00:26
A co to, była relacja na żywo?
Cierpliwosci!
Poczekajcie na Pastora
Sam nie wiem jak opisać to wydarzenie żeby wyglądało na sukces.
Jakby lakonicznie to tak:
Bunkrów nie ma, banerka nie ma ..... ale i tak jest zajebiście!!!
Myślę,że miało miejsce pewne nieporozumienie. Zgodnie z uchwałą mieliśmy powiesić banerek informujący że Zajazd pod Caryńską jest lokalem kontaktowym członków Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego. Tymczasem banerek przez Nas przywieziony jest tylko i li tylko reklamą jednego z bieszczadzkich portali a o lokalu kontaktowym nic nie wspomina!
Kierownictwo ZpC powołało się na wcześniejsze ustalenia, przedstawione powyżej. Byłoby pewną niezręcznością gdyby reklamowali tylko jeden z portali, a na reklamowanie wszystkich brakłoby miejsca! Dlatego poproszono o poprawki zgodne z poprzednimi ustaleniami!
Zgodziłem się z takim stanowiskiem i po pewnych konsultacjach zabrałem banerek do ewentualnych poprawek. Taki jak jest obecnie, entuzjazmu nie wzbudził. Co dalej???
............................ Pozdrawiam + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Drogi Andrzeju!
Prosze sobie nie robic jaj z TRAGEDI.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)