Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Forumowicz w Bieszczadach

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Domyślnie Odp: Forumowicz w Bieszczadach

KOMUNIKAT
    Komisja konkursowa d.s BANERKA pragnie poinformowac ze uroczyste osadzenie zwycieskiego projetu obleczonego juz wrealia planowane jest na dzien 27.06 2009 (sobota) wgodzinach popoludniowych. Zapraszamy wszystkich do wziecia udzialu.
    Komisja zyje nadzieja ze swoimi osobami tak Prezydent jak i Recon tworca zwycieskiego projektu uswietnia ta wiekopomna chwile.Mysle ze i polnocne i zachodnie rubieze naszego kraju beda reprezentowane. Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.Fachowcy od zapisu obrazu i dzwieku mile widziani.
    mavo

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: Forumowicz w Bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
    KOMUNIKAT
    Komisja konkursowa d.s BANERKA pragnie poinformowac ze uroczyste osadzenie zwycieskiego projetu obleczonego juz wrealia planowane jest na dzien 27.06 2009 (sobota) wgodzinach popoludniowych. Zapraszamy wszystkich do wziecia udzialu.
    Komisja zyje nadzieja ze swoimi osobami tak Prezydent jak i Recon tworca zwycieskiego projektu uswietnia ta wiekopomna chwile.Mysle ze i polnocne i zachodnie rubieze naszego kraju beda reprezentowane. Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.Fachowcy od zapisu obrazu i dzwieku mile widziani.
    mavo
    Uważam że do tego BANERKA to powinien byc osobny wątek, bo czuję że to bedzie WYDARZENIE!!!
    Czuje sie zaproszony - 26 06 do 28 06 będę w UG.

Uroczystosc wymaga pokropku wiec i osoba duchowna swoje miejsce by znalazla.
    Rozumiem że to nie o mnie chodzi, bo ja tylko de nomine jestem osobą duchowną! Ale,jak mawiał p. Zagłoba, es modus in rebus!

.....nas czyta arcybiskup, jeden z najważniejszych hierarchów w polskim kościele.
    Mam nadzieję że nadal Nas czyta, nawet jak za przykładem swojej znajomej przeniósł sie na inne Forum.
    Na wszelki wypadek namiary do Znajomej Arcybiskupa wyślę Ci na priv.
    Wszystko to w trosce o godną oprawę tego wiekopomnego wydarzenia!
    .................................................. .............................Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
    Ostatnio edytowane przez Pastor ; 11-06-2009 o 16:25 Powód: Bez powodu!
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów