Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 71

Wątek: Forumowicz w Bieszczadach

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Domyślnie Odp: Forumowicz w Bieszczadach

Drogi Andrzeju!
    Prosze sobie nie robic jaj z TRAGEDI.

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
    Drogi Andrzeju!
    Prosze sobie nie robic jaj z TRAGEDI.
    Nie ma żadnej tragedii! Jest po prostu jeszcze jedna dobra okazja,żeby pojechać w Bieszczady. Chętnie wezmę udział w kolejnej imprezie pod nazwą "wieszanie banerka" (w końcu, mój ostatni udział podniósł frekwencję o 100%). Pozdrawiam + Pastor mp
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Mavo, przeprojektowałem to zgodnie z zaleceniami KIMB-u i wskazówkami duchowymi, masz to już na poczcie. By nie dodawać Tobie roboty, może ten mój nowy projekt trzeba dać pod osąd Forumowych Braci? Nie wiem tylko jak wstawić grafikę w post?
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Trzy kwestie:

1. Pokłóciliście się o banerek, a nie ustaliliście najważniejszego, a mianowicie terminu (dzień tygodnia, godzina) naszych "dyżurów" w ZPC. O ile dobrze pamiętam, to VIII KIMB tego też nie uchwalił. A przecież to jest b. ważne - jest nas niedużo (nawet na obu forach internetowych), jesteśmy rozproszeni i gdyby każdy z nas przychodził do ZPC w wybranym przez siebie terminie, to rzadko dochodziłoby do spotkań większej grupy osób.
    Pastorze - raz, dwa !
    Piątki ?
    Soboty ?
    Godzina ?
    Osobiście proponuję godz. 17-tą (tak, aby nie nocujący w UG mieli jeszcze szansę powrotu).

2. Może mam przestarzały sprzęt komputerowy, ale jak obejrzałem te ostatnie zdjęcia sprzed kilku dni, to wydaje mi się, że - Pastorze - tracisz na wadze.
    Czyżby wszechobecny i wszechogarniający kryzys ekonomiczno - finansowy dotknął i Ciebie tak, że zaczynasz chudnąć ?

3. Co byście powiedzieli na nasz kolejny "zlot gwiaździsty" (dokończenie VIII KIMB) w dn. 26 września w Sękowcu ?

.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Tarnina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Rzeszów

Jeżeli mogę w tym temacie...to słów kilka...banerek widziałam, wykonanie perfekcyjne, ale co do treści-zecydowanie NIE. Banerek moim zdaniem nie powinien reklamować żadnego portalu, a w treści mieć umieszczone,że jest to miejsce spotkań członków bieszczadzkiego forum. Z tego co wiem na zewnątrz lokalu może być umieszczony drugi banerek, który w treści mógłby zawierać,że ZpC to lokal kontaktowy członków bieszczadzkiego forum.Poza tym projekt powinien być udostępniony publicznie przed wykonaniem i zawieszeniem. Tak byłoby OK :)
    Tarnina

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Co byście powiedzieli na nasz kolejny "zlot gwiaździsty" (dokończenie VIII KIMB) w dn. 26 września w Sękowcu ?

.
    A może tydzień wcześniej, 19 września? 26 planuję ruszać z powrotem do pierników,a sam rozumiesz, że chciałbym się ze wszystkimi spotkać. Zwłaszcza, że zgłaszałem Sękowiec.

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Reconie!
    Zmodyfikowany projekt jest piekny.Pomysl nie pokazywania na forum banerka mial zmobilizowac forumowiczow do odwidzenia ZpC i radosnych spotkan.Mysle ze warto przy tym zostac.Prosze zaproponuj termin osadzenia. (do dwoch razy sztuka)

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
    Reconie!
    .Prosze zaproponuj termin osadzenia. (do dwoch razy sztuka)
    Mavo zasłodzisz mi tego Jack Daniels`a Termin proponuję najszybszy z możliwych 12.07 godz 19. Na PW wymienimy później swoje namiary by ewentualne przesunięcia czasowe uzgadniać na bieżąco. Do usłyszenia i zobaczenia więc.

ps. jeśli możesz we wcześniejszym terminie, ale już beze mnie, to nie miej obiekcji.
    Ostatnio edytowane przez Recon ; 02-07-2009 o 11:01
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Super!!
    Pastorze! Slowo sie .....

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Co byście powiedzieli na nasz kolejny "zlot gwiaździsty" (dokończenie VIII KIMB) w dn. 26 września w Sękowcu ?
    Koniecznie 19 września. Podobnie jak Piskal, 26 września planuję ruszać z powrotem.
    Ostatnio edytowane przez andrzej627 ; 02-07-2009 o 16:48

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów