Jezeli pierwszy wtorek maja wypadnie w niedzielę 12, to ulegnę namowom i przyjdę pod wieczór. Trudno...
Pozdrawiam
Jezeli pierwszy wtorek maja wypadnie w niedzielę 12, to ulegnę namowom i przyjdę pod wieczór. Trudno...
Pozdrawiam
bertrand236
Nie, nie , nie - jeszcze tak nie było co by w Rzeszówku pierwszy wtorek wypadł w niedzielę, bo jak wiadomo niedziela jest po to aby jechać w Bieszczady.
Ha !
No tak, może to niektórych mylić bo np ostatnio pierwszy wtorek wypadł w czwartek, ale to tylko z żalu że Asia-zmiennocieplna postanowiła nas opuścić (przenosząc się do stolycy). Żal wielki rozlał się po rzeszowskim rynku i piwo Betrand lało się skoro w Czeskiej Gospodzie.
Jeśli również ty Bertrandzie też się przenosisz do stolycy to urządzimy godną stypę.
p.s. a u nas zawsze na warcie pozostaje jeden wartownik i czuwa również w niedzielę.
Nie nie... Na stypę po mnie jeszcze trochę za wcześnie. Jestem Pyrus i do stolycy się nie przenoszę.
Jeden wartownik. O.K. Może jednak jakieś ruszenie pospolite się zdarzy. Proponuję godzinę 18:30 - 19:00. Miejsce ma być bezpieczne (jak warta, to warta). Czekam na podanie lokalizacji spotkania.
Pozdrawiam
bertrand236
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 10-05-2013 o 09:21 Powód: Dodałem gębę
Czterech panów B.
No to jak zdążę wrócić to przyjadę. Bezpieczniejsza byłaby troszkę późniejsza godzina.
Też przychylam się do sugerowanej lokalizacji.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)