droga Obłazy-Sękowiec na włąsne ryzyko. Często spotykam tam Straż Leśną - żeby nie było pretensji że nikt nie mówił![]()
droga Obłazy-Sękowiec na włąsne ryzyko. Często spotykam tam Straż Leśną - żeby nie było pretensji że nikt nie mówił![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Toż pisałem o znaku
bertrand236
Jeden z brodów na trasie Baligród-Stężnica-Górzanka z maja 2008
Chciałbym się wybrać do źródeł sanu, ale jest jedna przeszkoda tj. droga zaczynajaca się za Tarnawą do tego parkingu, z którego już idzie się pieszo. O ile do samej Tarnawy jest jeszcze znośnie jak dobrze pamietam, to dalej nichciałbym już jecha autem, no i tu mam pytanie.
Czy ktoś prowadzi jakieś przewozy na tym odcinku w jakiejkolwiek formie ? Jak tak to w jakim okresie czasu, czy już w czerwcu można się na taki załapać ?
Możesz podjechać bryczką. Szczegóły:
Stanica Konia Huculskiego Bieszczadzkiego Parku Narodowego w Tarnawie Niżnej
17 maja 2009 wybraliśmy się bryczką z Tarnawy Niżnej do źródła Sanu.
Film z wycieczki:
Bryczką do źródła Sanu
He he,
Powodzenia życzę:) Spokojnie, mnie się to zdarzyło ino roz,a jeździłem tamtędy wiele razy, a miskę rozwaliłem na żwirze pod Tyskową, baby zaczęły jęczeć, że głodne, jam chciał je szybko na wypas zawieźć, no i wdepnąłem za mocno.
Trza omijać dziury i jechać spokojnie, żadnych zrywów, jak się ma ciężka nogę, to nieraz lepiej ruszać na 2 biegu, niebezpieczne są jedynie kamienie odpryskujące spod kół...no chyba, że sie w jaką głęboką wyrwę wjedzie.
Jeśli to zwykła osobówka, a nie wyścigowe lamborghini, to dacie radę
A warsztat prowadzi bardzo miły młody gość kole mostu blisko nadleśnictwa. nie mam numeru...zresztą nie będzie Ci potrzebny
Pozdrawiam:)
Dzięki:)
ta miska olejowa dała mi do myślenia, bo jest zamontowana bardzo nisko,
ale rzeczywiście my jeździmy rozsądnie i bez szaleństw, także na pewno będzie wszystko w porządku:)
Pozdrawiam
Eee,świrujecie z tymi dziurami...
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki