Kilka zdjęć i żeby nie było, że tylko ....kac i nie pamietam![]()
Kilka zdjęć i żeby nie było, że tylko ....kac i nie pamietam![]()
Ostatnio edytowane przez joorg ; 16-06-2009 o 22:36
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
a chatka gdzie?? :)
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Kojarzę te zakosy, a byłem na Wysokiej w 2006r. To chyba stoki Wysokiej na tym zdjęciu.
Ta chatka znajduje się w około 2/3 drogi z Osmołody na Wysoką, przy szlaku po prawej stronie , troszkę w dole.Można tam się przespać, a jeszcze niżej troszkę jest nawet woda.
Spotkaliśmy grupę Polaków, którzy tam nocowali idąc z Sywuli do Osmołody.
"zakosy" są na stokach Serednej, na żółtym szlaku na przeł. Kuzmieniecką .Zdjęcie(trochę na zoom) robione jest ze szlaku czerwonego (na mapce TU) w drodze na Wysoką.
Skan mapki zrobiony z "Gorgany Przewodnik" D. Dyląga
Ostatnio edytowane przez joorg ; 17-06-2009 o 16:08
Pozdrawiam Janusz
Pozdrawiam Janusz
Któregoś wczesnego popołudnia, po porannym deszczu , część z nas poszła w kierunku Płysce i Grofy, a ja z kolegą postanowiliśmy iść dalej prosto w kierunku Kruhła...,i co widzimy "w szczerym polu" daleko od zabudowań?
Z rozmowy wynikało , że kiedyś tam był Monastyr, a teraz go tylko powtórnie "przywracają do życia".
Kilka zdjęć z budowy Monastyru.(opisy przy zdjeciach)
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki