Zapraszam do oglądnięcia zdjęć z Ostrej Hory, Połoniny Równej i Holicy.
http://picasaweb.google.pl/ulec44/Po...wna#slideshow/
Miłego oglądania.![]()
Zapraszam do oglądnięcia zdjęć z Ostrej Hory, Połoniny Równej i Holicy.
http://picasaweb.google.pl/ulec44/Po...wna#slideshow/
Miłego oglądania.![]()
Dzięki!Fajnie się "wędrowało"!
WUKA
www.wukowiersze.pl
pikne :) ze tez ja mialam takiego pecha ze rok temu z rownej tylko mgle widzielismy.. a widoki widac warte poogladania!!! :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Cieszę się, ze się podoba.:)
Buba, przejazdżaliście niedaleko (niedawna objazdówka samochodowa, z której pokazałaś zdjęcia, z resztą z niejakim, znanym mi Pawłem zwanym Silent'em) trzeba było podskoczyć na Ostrą i Równą.
A widoki piękne. Pusto w górach. Spotkaliśmy tylko grupę turystów z wyjazdu organizowanego przez rzeszowski PTTK na Holicy.
no bylismy niedako :) ale jako ze rok temu juz bylismy na rownej to nie szlismy drugi raz... tyle jest miejsc w ktorych jeszcze nie bylam ze czasem szkoda czasu aby gdzies wracac.. wogole pewnie bysmy nie zahaczali w tym roku o bieszczady wschodnie gdyby nie planowany zlot tego forum :/ a na ostra pewno sie kiedys wybiore..
widze ze silent to powszechnie znana osobistosc- wszedzie go rozpoznaja![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 18-06-2009 o 12:33
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
powiem ci wiecej- mam w domu w albumie zdjecie jak stoisz przy oknie i gadasz z silentem :) z mikolajek łemkowskich 2003 :D ten swiat jest naprawde maly!!
a silentem to nawet gadalam o tobie- bardzo sie ucieszyl jak mu powiedzialam ze bedziesz pod pikujem i sie tam wszyscy spotkamy! niestety sie nie udalo :(
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki