Sa li na tym forum przedstawiciele tego pieknego grodu.Los rzucil mnie w tamte strony wiec chetnie sie spotkam
Sa li na tym forum przedstawiciele tego pieknego grodu.Los rzucil mnie w tamte strony wiec chetnie sie spotkam
Cześć! Na pewno są spotkania bieszczadzkie w Toruniu. Pracujemy nad stałym miejscem i stałą porą, wtedy pojawi się informacja na forum. Jeśli coś wypali w Bydgoszczy daj znać,chętnie przyjadę, WUKA na pewno też. Trzymaj rękę na pulsie.
Z krzyżackim pozdrowieniem.Hej!
ok chociaz jak znam swoje szczescie to szybciej ja do waszego szacownego grona dolacze
SUPER!Powiem tylko,że bywałam z "bieszczadzką poezją"w bydgoskim Węgliszku i to nie raz! Jak tylko coś ustalimy,damy znać!
WUKA
www.wukowiersze.pl
wybacz Wuka-ale gdzie jest wymieniony przez Ciebie lokal.ze wzgledu na prace poznalem tylko starówke
Węgliszek (wystarczy wpisać w google) jest właśnie na Starówce!Sporo sie w nim dzieje(google)ale,że nie bieszczadzki,to i pisać o nim tu nie bedę.Zapraszamy do Torunia i basta!
WUKA
www.wukowiersze.pl
i posłucham i skorzystam,bo od dawna mam apetyt na Toruń widziany i osobiście i przez obiektyw
Są przedstawiciele Bydzi :). Witam :). A i Toruń chętnie odwiedzę :)
Super,są pewne ustalenia o których powiadomi...Piskal!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Super :).Będę czekał :)
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki