Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 116

Wątek: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Mieszany widok

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Ostatnio korzystałem z noclegu u Pani Urszuli Grzegorz. Czysto, aneks kuchenny do dyspozycji gości. Odpowiadało mi, bo nie musiałem liczyć się z godzinami posiłków. Planowany pobyt na 2 dni przedłużyłem do tygodnia.
    http://noclegi.e-nocleg.pl/ulagrzegorz
    Pozdrawiam
    Długi

Bieszczadnik Awatar robines
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    dziura w Beskidzie Małym

witaczka,miejscówa spoko,na zaliczenia idealna i to nie tylko tranicy ale i innej granicy.Wal śmiało,gdzieś zawsze kimanko założysz a później nam pobloguj jak palikot albo inny idol wszechczasów teraźniejszych,spox ziomal,pozdro.
    Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.

Domyślnie Okolice Soliny, Polańczyka, Wołkowyji - namiot lub pokój

Witam, zakładam nowy wątek gdyż wszystko się szybko zmienia z zakwaterowaniem i nie ma co szukać w historii forum dalej niż 5 zakładka..:)

Miejsce które mnie interere to: Polańczyk, Solina, Wołkowyja.
    Chcemy tam wpaść w 2 os na bardzo krótko 4-5 dni bo później ruszamy w góry.

Interesuje nas rozbicie namiotu. Ale nie pole namiotowe bo tam jest niebezpiecznie rzeczy zostawić (a szczególnie tam gdzie pijana młodzież która się zerwała ze smyczy mamuni;]). Znacie może miejsce, jakieś domostwo u miłych ludzi, którzy udostępnili by nam na te kilka dni kawałek ogródka pod namiot, ale również żebyśmy mogli skorzystać z łazienki i kuchni?
    Oczywiście płacimy ile trzeba.

A jeśli nie, to może jakiś pokój? Bo generalnie już krucho z wolnymi terminami... nas interesuje 8-11 lub 12 sierpień.

Pozdrawiam serdecznie i dzięki za wszelką aktywność konwersacyjną :)

Bieszczadnik Awatar fidelli
    Na forum od
    07.2005
    Rodem z
    Lublin/Świdnik

Witam

W najbliższym czasie zapuszczam się dla odmiany trochę na północ; w Góry Sanocko-Turczańskie/Pogórze Przemyskie. I tu pojawia się problem..noclegów w internecie znacznie mniej niż w Bieszczadach i nad Soliną; jak już są to brak ceny i zdjęć. Jakoś nie mam ochoty wydzwaniać i wypytywać a i tak z braku zdjęć czy opinii innych jechać w zasadzie ciemno. Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie polecić nocleg w pokoju 2 osobowym w jakiejkolwiek miejscowości leżącej w obszarze między Krościenkiem, Załużem a Birczą? Dodam, że nie mam szczególnych wymagań; ot zwykła kwatera z dostępem do łazienki i aneksu kuchennego; liczy się jednak cena; max. 20-25 zł.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

emma
    Guest

Lightbulb Kwatera dla 6.

Na początku sierpnia (od 3 do 11) planuję swoją pierwszą wyprawę w Bieszczady, nie wiem jeszcze jaką trasą pojedziemy, być może najlepiej byłoby zatrzymać się na noclegi w dwóch różnych miejscach i spokojnie zwiedzac okolice, grupa będzie złozona zarówno z osób dorosłych jak i młodzieży, preferuję miejsca noclegowe w chałupach i domkach, z dala od sklepów i ulicznego hałasu, za to blisko szlaków i tego co wazne w Bieszczadach. Osoby dysponujące jeszcze wolnymi miejscami w tym terminie proszę o kontakt - emmarie@onet.eu tel. 504277152

Bieszczadnik Awatar kar
    Na forum od
    06.2009

Domyślnie solina

Witam ma ktoś kontakt na wolne domki nad Soliną w terminie 23-25.07.09.
    Ciężko na necie coś wolnego znaleźć.

Bieszczadnik Awatar fidelli
    Na forum od
    07.2005
    Rodem z
    Lublin/Świdnik

Domyślnie Góry Sanocko-Turczańskie/Pogórze Przemyskie

Witam
    Umieszczam dla odmiany jako samodzielny w wątek (poprzednio wpis w "Szukam noclegu w Bieszczadach) - licząc, że spotka się jakimkolwiek odzewem :) ; a może i komuś oprócz mnie się przyda.

A więc.. w najbliższym czasie zapuszczam się dla odmiany trochę na północ; w Góry Sanocko-Turczańskie/Pogórze Przemyskie. I tu pojawia się problem..noclegów w internecie znacznie mniej niż w Bieszczadach i nad Soliną; jak już są to brak ceny i zdjęć. Jakoś nie mam ochoty wydzwaniać i wypytywać a i tak z braku zdjęć czy opinii innych jechać w zasadzie ciemno. Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie polecić nocleg w pokoju 2 osobowym w jakiejkolwiek miejscowości leżącej w obszarze między Krościenkiem, Załużem a Birczą? Dodam, że nie mam szczególnych wymagań; ot zwykła kwatera z dostępem do łazienki i aneksu kuchennego; liczy się jednak cena; max. 20-25 zł.

Domyślnie Noclegi w Terce - opinie

Witajcie,
    we wrześniu wybieram się na urlop w Bieszczady
    wybrałam wypoczynek w Terce, czy mógłby ktoś mi napisać coś więcej o tej miejscowości i polecić jakieś sprawdzone gospodarstwo agroturystyczne ze zwierzętami (krowa, króliki, koń itp.) ponieważ moja córeczka bardzo lubi zwierzęta.

Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2009

Domyślnie Odp: Noclegi w Terce - opinie

Terka to dobry wybór. Sam nieraz bywam w Terce. Przepiękna okolica - cisza i spokój. Przepiękny widok na Dolinę Sanu. Moim zdaniem jest to jedna z najpiękniej położonych miejscowości w Bieszczadach. Ze sprawdzonych noclegów mógłbym polecić Ci to - www.bieszczady.osa.pl .
    Bieszczadzki Serwis Internetowy w którym znajdziesz nie tylko ofertynoclegi Bieszczady ale również informacje gdzie można pysznie zjeść. Serwis zawiera także aktualne inforamcje o wydarzeniach kulturalnych z regionu.

Domyślnie Odp: Noclegi w Terce - opinie

Dzięki wielkie za odpowiedz, już myślałam że nikt mi nie odpisze. Dzięki również za linka :)

Pozdrawiam rafcinek

W Bieszczady przyjeżdza się raz, później się tylko wraca......

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)