Tak jak w temacie- poszukuje noclegu dla 3 osób w Wetlinie. Przyjazd 26.08, wyjazd 29.08.
Tak jak w temacie- poszukuje noclegu dla 3 osób w Wetlinie. Przyjazd 26.08, wyjazd 29.08.
polećcie mi coś na wakacje :) - jakieś fajne miejsce w miarę tanie z widokiem na góry...![]()
Trochę późno zareagowałam i nie ma już gdzie spać w Ustrzykach Górnych. Gdyby ktoś gdzieś słyszał o wolnym pokoju dla dwóch osób od 30.04. do 3.05. Będę wdzięczna za info. Wszystkie dostępne w necie adresy obdzwoniłam. No i Kremenaros odpada![]()
Witajcie
Szukam noclegu dla 2 osób - 1 pokój
Przyjazd 12 sierpnia, wyjazd 16 sierpnia.
Wetlina, Smerek, ewentualnie Cisna, UG.
Cena raczej niższa niż wyższa, pokój z łazienką.
TV itp zbędne.
Pozdrawiam
mkeruj
Byłem m.in w okolicach Polańczyka, Wołkowyi, Bukowca, UG, Wetliny i Mucznego 4 tygodnie, przełom czerwca i lipca...turystów zdecydowanie mniej niż przed laty. Z rozmów z miejscowymi wynika, że połowa kwater stoi pusta(informacja dotyczyła Bukowca i Wołkowyi). Sądzę że nie miałbyś problemu z noclegiem nawet jadąc w ciemno. Pozdrawiam
Witam! Szukam noclegu 1- osobowego na 7, 8 dni najlepiej w Ustrzykach G. niedrogo na 1 szą połowę sierpnia.
Najlepiej blisko szlaków turystycznych i niedaleko PKS przystanku.
Termin to gdzieś od ok. 5-08 do 13-08
Jeżeli nie możliwe w Ustrzykach to może być Wetlina.
Pozdrawiam
Witam, szukam noclegu dla 2 osób w rejonie Wetliny, Ustrzyk Górnych, Wołosatego w terminie 6-13 sierpnia. Wykonałam już mnóstwo telefonów, ale wszędzie komplet. Może ktoś mnie poratuje. Czy myślicie, że można pojechac w ciemno i szukac na miejscu? Potrzebuję po prostu dachu nad głową. To moj pierwszy wypad w Bieszczady....
Witam. Wczoraj szukałem w tym samym terminie i tej samej okolicy. Potwierdzam, nie ma prawie nic, tylko hotel w UG miał miejsca.
Postawiliśmy na Muczne.
Szukam noclegu, pokój dwuosobowy miejscowości: Wołosate, Ustrzyki Górne, Procisne, Stuposiany, Nasiczne, Dwernik, Wetlina, pobyt 15-23 sierpnia. Wiem że będzie ciężko ale jeśli ktoś coś ma to proszę podrzućcie na pw albo GG 481365 ew. mail kamil.p@10g.pl Cena do 40,-
Witam , szukam noclegu co niestety podkreślam wybieram sie w pojedynkę ( trudno znależć pokój jednoosobowy , uwzględniam małą dopłatę) w terminie pierwszy tydzień września ( to juz za dwa dni ) co cenię: spokój cisze ,mam zamiar troche pochodzic po górach ( nie za daleko od głównych szlaków), pojeżdzić rowerkiem ( zabiore ze sobą)samochód jak najmniej używac
pozdrawiam
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)