A Hotel Biały?
A Hotel Biały?
bertrand236
Zastanówmy się... pobyt 8-dniowy, w sezonie, rezerwacja z 2-tygodniowym wyprzedzeniem, popularna miejscowość, niewielka baza noclegowa... Niech pomyślę... Taaa, pewno będzie trudno
Jednakowoż wypróbuj jeszcze hasła: Noclegi z Żarełkiem i Archidiecezjalny Dom Rekolekcyjny (tam jest dużo łóżek), a ponadto nazwiska: Teresa Paraniak, Henryk Wrzyszcz, Teresa Ratoń, Pod Szerokim Wierchem - Danuta Kowalczyk, Marcin Musiałowski. Powodzenia
Udało się :) u pani Danuty znalazły się jeszcze wolne miejsca. Mam nadzieje, że pobyt będzie udany
Witam, polecam "Gazdówke u Janusza", obiekt położony w bardzo bliskiej odległości od jeziora. Byłam tam przez tydzień, jestem naprawdę zadowolona, mili właściciele- świetnie dbają o klienta, organizują różne atrakcje (smażony pstrąg z grilla - Niebo w gębie :D ) polecam
Tak jak w temacie- poszukuje noclegu dla 3 osób w Wetlinie. Przyjazd 26.08, wyjazd 29.08.
Trochę późno zareagowałam i nie ma już gdzie spać w Ustrzykach Górnych. Gdyby ktoś gdzieś słyszał o wolnym pokoju dla dwóch osób od 30.04. do 3.05. Będę wdzięczna za info. Wszystkie dostępne w necie adresy obdzwoniłam. No i Kremenaros odpada
Witajcie
Szukam noclegu dla 2 osób - 1 pokój
Przyjazd 12 sierpnia, wyjazd 16 sierpnia.
Wetlina, Smerek, ewentualnie Cisna, UG.
Cena raczej niższa niż wyższa, pokój z łazienką.
TV itp zbędne.
Pozdrawiam
mkeruj
Witam,
Szukam noclegu w okolicach Soliny, może być kawałek dalej, okolice wetliny nawet w terminie od 10 do 17 sierpnia. 3 osoby, domek najlepiej. Internetu światłowodowego i kablówki być nie musi:)
Byłem m.in w okolicach Polańczyka, Wołkowyi, Bukowca, UG, Wetliny i Mucznego 4 tygodnie, przełom czerwca i lipca...turystów zdecydowanie mniej niż przed laty. Z rozmów z miejscowymi wynika, że połowa kwater stoi pusta(informacja dotyczyła Bukowca i Wołkowyi). Sądzę że nie miałbyś problemu z noclegiem nawet jadąc w ciemno. Pozdrawiam
polećcie mi coś na wakacje :) - jakieś fajne miejsce w miarę tanie z widokiem na góry...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki