Witam wybieram się w bieszczady wraz z rodziną i tutaj znalazłem wolne miejsca http://wisla.bieszczadypolska.pl/ , może ktoś korzystał proszę o opnie i ewentualną pomoc odnośnie niedługich wycieczek ze względu na dzieci 4 i 6 letnie.
Czesc,
Sluchajcie mam takie pytanie, ostanio slyszalem od znajomego ze podobno gdzies jest w Bieszczadach taki dom/ osrodek prowadzony przez ksieży czy kogoś duchownego, jesli wiecie to prosze napiszcie:)
Czy może miał ktoś okazję wynajmować pokój u P. Boguszów w Wetlinie?Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Ofertę mają atrakcyjną ale jak to wygląda w rzeczywistości....Z góry dziękuję![]()
Szukam noclegu w Cisnej na 15 sierpnia. 1 doba, 7 osób.
szukam pokoju dwuosobowego w pierwszym tygodniu sierpnia, najlepiej z balkonem, albo na parterze :)
Witam wszystkich,
Pod koniec lipca wybieram się pierwszy raz w Bieszczady.
Za bazę wypadową obrałem sobie Wołosate, a mój wybór podyktowany był głownie Tranicą, którą bardzo chciałbym zaliczyć. Co myślicie na temat tej miejscówy?
Szukam tez jakiegoś noclegu w tej okolicy. Co byście polecili?
Pozdrawiam
Gia
Witaj.
Swego czasu jako zielony szczypiorek ja zadałam podobne pytanie na tym forum i z doświadczenia mogę poradzić,abyś nie oczekiwał odpowiedzi na tak "banalne" pytanie od wytrawnych bieszczadników.
Odeśla Cię do info dostępnego na tym forum, bo wiesz-nowicjuszmi zakochanymi w Biesach nikt się nie przejmuje, nie rozumie totalnego zagubienia w tym temacie.
Mogę podpowiedzieć jak sama to zrobiłam
Wiedziałam czego szukam w Biesach i zaczęłam przeszukiwać fora bieszczadzkie- a jest tego trochę
Wpisz w wyszukiwarkę-Wołosate- i zacznij krążyć wokół tego miejsca na zasadzie kręgów na wodzie.Zobaczysz że po drodze znakjdziesz ciekawe miejsca.
Ponieważ bukowałam sobie miejsce już w maju a wyruszam w sierpniu w tym miejscu nie jestem pewna czy coś znajdziesz bo to wszak sezon.Ale próbuj.
Z uczciwości wpojonej przez rodzców dodam że na szczegółowe pytania moje odpowiedział jeden,któremu głupie pytania szczypiorka wcale nie wydawały się głupieJeśli się pogubisz pisz na mój priv.Pomogę jak będę umiała.Powodzenia
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)