Witam Bieszczadników!
Na początku października wybieram się w nasze piękne góry. Otrzymałem kilka ofert pobytu. Jakie są Wasze opinie o:
Willi Krywe
Karczmie Czartoryja
Zajeździe Hantowe Berdo
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Do zobaczenia na szlaku.
Witam Bieszczadników!
Na początku października wybieram się w nasze piękne góry. Otrzymałem kilka ofert pobytu. Jakie są Wasze opinie o:
Willi Krywe
Karczmie Czartoryja
Zajeździe Hantowe Berdo
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Do zobaczenia na szlaku.
Witam serdecznie,
od grudnia zaczynam pracę w Bieszczadach. Do tej pory spędzałam w bieszczadzkich lasach tylko tydzień miesięcznie, teraz zaproponowano mi pracę w terenie non-stop. I tu pojawia się prośba do wszystkich "stacjonarnych" forumowiczów. Poszukuję samodzielnego domu do wynajęcia,na 30 miesięcy, najlepiej 3 pokojowego, niezbędny jest internet lub możliwość podłączenia( więc zasięg kom). Cena jaką mogę zaoferować to 700 zł miesięcznie( z opłatami).
szukałam ofert przez biura nieruchomości, jednak wszystkie nastawione są na turystów( 200 zł za dobę). Będę w biesach w październiku, jednak już teraz chciałabym prosić Was o przysługę- jeśli wpadnie wam w oko lub ucho jakaś pasująca do moich potrzeb oferta- dajcie znać.
pozdrawiam
sosna
jak w temacie szukam jakiegoś domku lub pokoi do wynajęcia w okolicy J.Solińskie. Mam w planach jechać tam ze znajomymi na 2 tygodnie, odpocząć w towarzystwie znajomych, pospacerować, pozwiedzać okolice itp. poszukuje czegoś konkretnego, tak żeby koło domku można było zrobić ognicho, poimprezować w okolicy itp. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.![]()
![]()
![]()
Fajne 2 domki mają pp.Wronowscy w Bukowcu-nad Solinką.Jeżdzę tam od paru lat i jest super.Masz grill i ognisko-poza tym spokój.(stronka w internecie)![]()
Witam serdecznie,
Szukam noclegu z wyżywieniem w Bieszczadach dla dwóch osób plus dziecko 1,5 roczne pod koniec stycznia 2010r. Interesują mnie również piesze wypady i atrakcje typu kuligBędę bardzo wdzięczna za jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty, hotele itp.
Pozdrawiam
Monika
Witam, poszukuję noclegu dla sześciu dorosłych osób. Nie mamy większych wymagań. Teren nas interesujący to okolice Mucznego. Proszę o podanie obiektu i przybliżonych cen.
Fajne miejsce jest w Rajskiem
ow.rajkie
www.rajskie.pl
...tak w ogóle to nie wiem czy wiecie ale są noclegi nad Galerią Smolarnia w Majdanie.. na skrzyżowaniu.. ze trzy fajne pokoiki z dostępem do kuchni i łazienki... dla mnie bomba... kurczak.. gdzieś miałem fotki .. w każdym bądź razie cena przystępna i gospodarze mili... http://bieszczad.linuxpl.eu/wordpress/?p=268 więc polecam.. nie reklamuje.. polecam!
Hej, chcialabym jechac w Bieszczady w styczniu. chcialabym wynajac domek dla kilku osob. macie moze jakies propozycje??
"Stare Sioło" w Wetlinie? Nie nocowałem w domku, ale znam kawiarnię i właścicieli. Jeżeli jest tam jak w kawiarni, to może być świetnie. Mają stronkę, popatrz, może będzie Ci odpowiadać.
Inne miejsce to Agroturystyka "Stajnia" w Wołosatem. Nie jest to domek, ale nocowałem tam i dla kilku osób warunki są b. dobre (kilka pokoi z łazienkami, aneks kuchenny dla gości, pełna niezależność)
Pozdrawiam
Długi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki