To ja dodam jeszcze od siebie: http://www.google.pl/
Jeszcze więcej propozycji.
Ale nie oto mi chodziło.
Skoro brak konkretów to proszę, chociaż o opinie o O.W. Bieszczady nad w okolicy jeziora Myczkowieckiego (nie Myczkowskie )
To ja dodam jeszcze od siebie: http://www.google.pl/
Jeszcze więcej propozycji.
Ale nie oto mi chodziło.
Skoro brak konkretów to proszę, chociaż o opinie o O.W. Bieszczady nad w okolicy jeziora Myczkowieckiego (nie Myczkowskie )
Może jedno ze schronisk pttk-adresy w necieZamieszczone przez edytadt
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 20-04-2010 o 20:19
Szukam noclegu w Bieszczadach (Bieszczady wysokie lub okolice jeziora Solińskiego - to dwa priorytety). w domku letniskowym dla 2osób. Dobrze by było gdyby była możliwość wynajęcia minimum 2 takich domków, gdyby znajomi zdecydowali się również jechać. Co do wymagań, to łazienka. Mile widziane również kominek i dostęp do kuchni. W cenie najlepiej byłoby zmieścić się w 40zł od osoby/nocleg, ale jestem wstanie wysłuchać innych propozycji.
Wyszukałem w google: Piotrową Polanę, ale ponoć w małych domkach nie ma węzłów sanitarnych.
Czekam na jakieś propozycje
To dopiero na czerwiec/lipiec, ale można już zacząć się za czymś rozglądać.
Jeżeli czerwiec/lipiec to lepiej bierz się do roboty chłopie i szukaj szybko czegoś co jeszcze nie jest zarezerwowane.Tym bardziej że chcesz coś w pobliżu Jeziora Solińskiego (te rejony są raczej bardzo oblegane)
Ja od siebie mogę Ci powiedzieć że rezerwacje robiłem już jakiś miesiąc temu(mniej więcej) a był dostępny tylko jeden pokój jednoosobowy (zakwaterowanie raczej na zadupiu)
Pozdrawiam i powodzenia.
Czy macie jakieś informacje na temat bazy noclegowej we wsi Berestyszcze
Jak wspomniałam w watku powitalnym - w tym roku pierwszy raz jadę w Bieszczady.. Planuję wyjazd jakoś na początku września (ewentualnie końcówką sierpnia), wychodząc z założenia, że już będzie troszkę mniej ludzi Planuję wycieczkę 4-5 dniową z plecakiem od schroniska do schroniska głównymi szlakami (na spokojnie z uwzględnieniem czasu na "bycie" w Bieszczadach, a nie tylko przejścia przez nie).. Chciałabym zarezerwować sobie miejsca w poszczególnych schroniskach i tylko nie wiem ile czasu wcześniej najlepiej podzwonić i "zająć" sobie łóżko?!
Pozdrawiam cieplutko..
Mag
Jak będziesz już znała termin to dzwoń, no chyba, że się nie boisz spania na karimacie, wtedy nawet rezerwować nie musisz-podłoga się zawsze jakaś znajdzie zwłaszcza dla 1 osoby.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Witam wszystkich. Szukam jakiegoś domku letniskowego, gdzieś blisko Soliny np. w Polańczyku. Nie wymagam wiele, w zasadzie chodzi tylko o to, aby mieć gdzie się przespać. Nie potrzebuję TV w pokoju i róznych tym podobnych wygód. W związku z tym oczekiwałabym niezbyt wygórowanej ceny :) Znacie może jakieś fajne miejsce dosyć tanie ? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Jeśli był ktoś w Polańczyku "Pod Wierchami" również prosiłabym o opinię.
Pozdrawiam :)
Witam Serdecznie !
Poszukuje noclegu dla 2 os w dniach 22 - 31 sierpnia cena max 35 zł ?! w Ustrzykach Górnych
Dzwoniłem do kilku kwater, które można znaleźć w necie jednak miejsca są już wszędzie pozajmowane
Myślicie, że w UG tak trudno będzie znaleźć wolne miejsca ?!
Pozdrawiam,
P.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki