Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Mieszany widok

boyar
    Guest

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Szukam noclegu w Bieszczadach (Bieszczady wysokie lub okolice jeziora Solińskiego - to dwa priorytety). w domku letniskowym dla 2osób. Dobrze by było gdyby była możliwość wynajęcia minimum 2 takich domków, gdyby znajomi zdecydowali się również jechać. Co do wymagań, to łazienka. Mile widziane również kominek i dostęp do kuchni. W cenie najlepiej byłoby zmieścić się w 40zł od osoby/nocleg, ale jestem wstanie wysłuchać innych propozycji.

Wyszukałem w google: Piotrową Polanę, ale ponoć w małych domkach nie ma węzłów sanitarnych.

Czekam na jakieś propozycje
    To dopiero na czerwiec/lipiec, ale można już zacząć się za czymś rozglądać.

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Radomsko

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Jeżeli czerwiec/lipiec to lepiej bierz się do roboty chłopie i szukaj szybko czegoś co jeszcze nie jest zarezerwowane.Tym bardziej że chcesz coś w pobliżu Jeziora Solińskiego (te rejony są raczej bardzo oblegane)
    Ja od siebie mogę Ci powiedzieć że rezerwacje robiłem już jakiś miesiąc temu(mniej więcej) a był dostępny tylko jeden pokój jednoosobowy (zakwaterowanie raczej na zadupiu)
    Pozdrawiam i powodzenia.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)