Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Mieszany widok

Daneyel
    Guest

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Witam wszystkich
    Dwa lata temu wraz z moją żoną szwendaliśmy się po bieszczadzkich szlakach było super w związku z czym postanowiliśmy w tym roku a dokładniej we wrześniu wrócić w Bieszczady Dlatego tez mam do Was prośbę czy znacie może jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać na około 5, 6 noclegów najlepiej w okolicy Wetliny, Ustrzyk Górnych. Aha malutki szczegół teraz jest nas już trójka nasz szkrab we wrześniu skończy 9 miesięcy. W związku z powyższym miejsce musi być przyjazne dla takiego maluszka jak on zarówno pod względem warunków w nim panujących jak i podejścia gospodarzy do rodziny z małym dzieckiem (wiadomo maluszek czasami grymasi). Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam

Shz
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Shz
    Witam! Może to zabrzmi śmiesznie, ale poszukuje wolnego noclegu w Bieszczadach (grupa 7-8 osób) jeszcze w sierpniu tego roku. Jest mi obojętne gdzie, choć nie ukrywam że optymalnym miejscem są Bieszczady Wysokie. Jestem gotów rozważyć każdą propozycję. Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam!
    Jeżeli ktoś jest skłonny pomóc proszę o kontakt 505400383. Pozdrawiam!

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2009

Cytat Zamieszczone przez Daneyel Zobacz posta
    Witam wszystkich
    Dwa lata temu wraz z moją żoną szwendaliśmy się po bieszczadzkich szlakach było super w związku z czym postanowiliśmy w tym roku a dokładniej we wrześniu wrócić w Bieszczady Dlatego tez mam do Was prośbę czy znacie może jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać na około 5, 6 noclegów najlepiej w okolicy Wetliny, Ustrzyk Górnych. Aha malutki szczegół teraz jest nas już trójka nasz szkrab we wrześniu skończy 9 miesięcy. W związku z powyższym miejsce musi być przyjazne dla takiego maluszka jak on zarówno pod względem warunków w nim panujących jak i podejścia gospodarzy do rodziny z małym dzieckiem (wiadomo maluszek czasami grymasi). Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam
    Dlaczego Wetlina i Ustrzyki Dolne? Ja ze swej strony mogę polecić Terkę. Byłem tak kilka razy, przyjemni i gościnni gospodarze. Baza noclegowa też dobra. Są dwa gospodarstwa agroturystyczne. Ja byłem Pod Bocianami i bardzo mi się spodobało i mogę polecić.
    Pozdrawiam
    Bieszczadzki Serwis Internetowy w którym znajdziesz nie tylko ofertynoclegi Bieszczady ale również informacje gdzie można pysznie zjeść. Serwis zawiera także aktualne inforamcje o wydarzeniach kulturalnych z regionu.

lemonnka
    Guest

Witam serdecznie,
    Szukam noclegu z wyżywieniem w Bieszczadach dla dwóch osób plus dziecko 1,5 roczne pod koniec stycznia 2010r. Interesują mnie również piesze wypady i atrakcje typu kulig Będę bardzo wdzięczna za jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty, hotele itp.

Pozdrawiam
    Monika

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)