Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2009

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Cytat Zamieszczone przez Daneyel Zobacz posta
    Witam wszystkich
    Dwa lata temu wraz z moją żoną szwendaliśmy się po bieszczadzkich szlakach było super w związku z czym postanowiliśmy w tym roku a dokładniej we wrześniu wrócić w Bieszczady Dlatego tez mam do Was prośbę czy znacie może jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać na około 5, 6 noclegów najlepiej w okolicy Wetliny, Ustrzyk Górnych. Aha malutki szczegół teraz jest nas już trójka nasz szkrab we wrześniu skończy 9 miesięcy. W związku z powyższym miejsce musi być przyjazne dla takiego maluszka jak on zarówno pod względem warunków w nim panujących jak i podejścia gospodarzy do rodziny z małym dzieckiem (wiadomo maluszek czasami grymasi). Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam
    Dlaczego Wetlina i Ustrzyki Dolne? Ja ze swej strony mogę polecić Terkę. Byłem tak kilka razy, przyjemni i gościnni gospodarze. Baza noclegowa też dobra. Są dwa gospodarstwa agroturystyczne. Ja byłem Pod Bocianami i bardzo mi się spodobało i mogę polecić.
    Pozdrawiam
    Bieszczadzki Serwis Internetowy w którym znajdziesz nie tylko ofertynoclegi Bieszczady ale również informacje gdzie można pysznie zjeść. Serwis zawiera także aktualne inforamcje o wydarzeniach kulturalnych z regionu.

lemonnka
    Guest

Domyślnie Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA

Witam serdecznie,
    Szukam noclegu z wyżywieniem w Bieszczadach dla dwóch osób plus dziecko 1,5 roczne pod koniec stycznia 2010r. Interesują mnie również piesze wypady i atrakcje typu kulig Będę bardzo wdzięczna za jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty, hotele itp.

Pozdrawiam
    Monika

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)