Detty, a Nieznajowa? Beskidzki ranking u Ciebie kwitnie![]()
Detty, a Nieznajowa? Beskidzki ranking u Ciebie kwitnie![]()
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
www.picasaweb.google.com/domikoc
www.picasaweb.google.com/derkaterdreadlock
ten kibelek to tam jest najlepszy :D
i papier toaletowy!!!!
http://picasaweb.google.pl/osiolek.w...37931734078754
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Nie lubię Chałupy Elektryków. Kurde, ile razy tam przyjdę, mają być, a nikogo nie ma i śpię na polu... Ja nie mówię, że pod wiatą się fajnie nie śpi, ale chciałabym kiedyś chatę zobaczyć od środka![]()
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
No jasne :) zapomniałem bo jak tam jestem to zawsze na Radocynę idę :) Ale miejsce też super. W ogóle to są jakieś bazy nie super?
W sumie to forum bieszczadzkie a zapomniałem o Łopience. Tam to dopiero jest klimat. Ta wiata - to wg mnie lepszej w górach nie ma. I niby prysznic co tam się tyłek podstawia też pierwsza klasa. Kurde jeszcze tylko tydzień i znowu będzie można poszaleć na bazach.
Łupków - istny koniec świata. I ta sosna. I wino wypite pod tym drzewem - pamiątka na całe życie![]()
A baza w rabem? nie znam klimatow bywam jak nie ma bazowych i nikogo powyzej kruszarki i najlepiej zeby niczego nie bylo
woodcraft is life craft
Rabe do Łopienki się nie umywa... Zejście do mycia mają mało sympatyczne, takie na wybijząbkiNie ma wiaty z kominem i paleniskiem pod dachem (rok temu nie było), dlatego jak pada to może być smuta. W porównaniu z innymi bazami Rabe ma bardzo brzydką lokalizację, a pod bazę można dojechać autem ;/ Poza tym wszystko OK.
Siłę słonia
Płodność byka
Da Ci tylko...
TURYSTYKA!!!
Jescze zapytam was o cisze nocną. Raz mi się zdażyło, że byłem świadkiem kłótni o ciszę nocną z państwem, którzy wjechali na bazę terenowym. Siedzieliśmy była ok 2 i jak to zwykle bywa śpiewy, gitara i hihi albo haha :) No i Ci państwo strasznie zli byli, że takie hałasy i swawole. No i co wtedy powiedzieć takim ludziom. Tłumaczyć,że to SBN czy odpuścić. Bo uwierzcie ciężko zakończyć imprezę jak fajnie grają, gadają i się nieżle wszyscy bawią![]()
W Gorcach za taką przyjemność się płaci 3-4 zł :D
http://www.pigbp.nazwa.pl/bazyskpg/g...s/image18.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki