„(…) Nawet spodobał się mu /Ciepłemu – dop. mój/ ten obraz. Może tylko dziadyga, który wlókł się skrajem strumyka, nie pasował mu do tego widoku.(…)
- Dlaczego? Spytała z uśmiechem.(…)
- Gdzieś takiego dziada widziała? Z jednym kijem? Prawdziwy dziad ma dwa kije, zginąłby inaczej. (…) Jeden kij psu do pyska, żeby miał co gryźć, a drugi do bicia. (…) Taka drobnostka, a cała prawda w tym drugim kiju (…)
….tyle, że dziadów dziś nie ma…” (J. Janicki „Wesołych świąt”)
Nie ma więc co udawać i odstawiać dziadostwa, gdyż faktycznie:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Kolejność w peletonie nie uległa zmianie. Ostatni dzień plebiscytu rozpoczęty!
- MKwinto1: 11 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA, katarzynowosc, Pastor, Basia Z.)
- Henek: 9 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro, bertrand236, Browar, joorg, Ciepły)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 2 głos (Pyra.57, adamr)
- Recon: 1 głos (mavo)
Głosuję na projekt nr 7 - autor Polej.
A to ja się, pozwolę sobie,nie zgodzić z Tobą.W koszulkach chodzą wszyscy,w czapeczkach nie gustuję,na plecaku mało kto zauważy(chyba,że wędruje akurat "za plecami",auto można oznakować dodatkowo.Brawo,Marcowy,za inicjatywę.Wreszcie konkret choć dyskusje na ten temat toczą się od jakiegoś czasu!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Czyli zimą w t-shirt'cie mam zapychać przez połoniny? :D Choć ja akurat zimą nie za wiele więcej na sobie noszę...
Plecak ma z przodu szelki. Mój ma! :D I tak na poważnie już: koszulka nie zawsze będzie spełniać funkcję rozpoznawszą. Jako rzekłem: spotkanie, impeza - tak. Ale na szlalu.. w niepogodę... albo akurat będzie spoczywać w plecaku... Poza tym WUKA, Ty nie gustujesz w czapkach a niektórzy gustują w bieliznie termoaktywnej...
A co do autka, to może jednak warto byłoby coś wykombinować? Poza funkcją rozpoznawczą, trochę popurarniejsze stało by się to forum. Tak na wszelki wypadek to ja dam już swój projekt (trochę zmodernizowany) bym znów sie nie spóźnił :D Oczywista nick każdy sobie swój wstawi. Ja tam obstawiałbym tą środkową wersję....
Chris... wybacz ale pomimo domniemanego imiennictwa naszego to nie odniosę się do Twoich słów. Coraz więcej homo-palikotów pieprzących byle co, aby tylko zaistnieć...
:(
Ostatnio edytowane przez sturnus ; 20-07-2009 o 00:04
Chris , nie wiem czy zauważyłeś ale ten wątek dotyczy tematu
Koszulka forumowa, edycja 2009
i nijak się mają Twoje
Najlepiej załóż nowy wątek z tatuażami rozpoznawczymi.może tatuaże na obu dłoniach, między nadgarstkami a paluchami, od zewnątrz
Dobrrrra! To ja do KOSZULKI 2009 dodaję ..kapelusz w kratkę!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Henek's Project:)
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)