Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
ale fajna koszulka, szkoda, że dopiero teraz tutaj zajrzałam... :( będzie jakaś "dogrywka" w zamówieniu? :)
Co do owej reszty (ogółem ok. 300 zł, jeśli nic się nie zmieni w ostatecznym rozliczeniu), to proponuję, aby nie obarczać Marcowego obowiązkiem tych wpłat po ok. kilka złotych dla każdego, lecz całą sumkę przeznaczyć na dofinansowanie przyszłorocznego IX KIMB-u.
I to tak ogólnie, bez dzielenia ww. kwoty na poszczególne osoby.
Oczywiście jeśli ktoś sobie indywidualnie i stanowczo zażyczy zwrot nadpłaty, to Marcowy mu ją przeleje na konto.
Ja osobiście już z góry zapowiadam (a zapłaciłem za 3 koszulki), że takiego życzenia nie zgłoszę. Nawet gdybym (odpukać !!!) na IX KIMB w maju 2010 r. nie mógł przyjechać.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 13-08-2009 o 19:45
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Dopisuje się do pod tym co napisał SB. Keep the change Marcowy![]()
Zgadzam się z powyższym bo jest to sensowne i mniej kłopotliwe. Pozdrawiam! + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Też się zgadzam w 100 %.
Niech pieniądze idą w całości na przelew.
Poza tym Marcowy z moją koszulką się nie spiesz. I tak wyjeżdżam za 36 godz. na ponad dwa tygodnie.
B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)