Dla jasności dodam że w moim projekcie wykorzystałem pewien znany widoczek bieszczadzki (c.a jak na załączniku)
Dla jasności dodam że w moim projekcie wykorzystałem pewien znany widoczek bieszczadzki (c.a jak na załączniku)
Aha , słusznie Marcowy mniema pisząc
Ten skrót nic nie mówi osobom postronnym, no i dobrze.Jak mniemam, Henkowy IMB to skrót od "Internetowy Miłośnik Bieszczad", czyli nawiązanie do KIMB
Najlepsze kasztany są na Placu Pigall
Marcowy nie martw sie byles pamietał o mym zamówieniu na sztuki 2 rozmiaru na prv podanego.Reszte błedów mysle ze wybaczymy![]()
Hm...to niechaj i mój głos zaliczą czarnej dwójce (plecakowcy, bez cerkiewnych baniek) choć z baniami też uroczy wzorek...
A i pozostałe niezgorsze.
Zmiany po nocy:
- MKwinto1: 8 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA) (cerkwie i wilk)
- Henek: 5 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
Jeszcze niecałe 3 dni głosowania!!!
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 15-07-2009 o 11:17 Powód: nowy głos :)
Głosuję na projekt Henka. Projekty 1 i 2 jak to zostało już zauważone są bardzo drobiazgowe, a jedynka to bardziej pielgrzymkowo mi się kojarzy.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Henek
bertrand236
Mam już (i dumnie noszę) koszulkę oraz piersiówkę z logiem Henka.Żeby tylko tą czapkę z daszkiem zamienił na elegancki kapelusz,byłoby extra (Henek,usłysz mnie!!). Głos daję na logo Henkowe.
Pozdrav
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Browar napisał
Jeśli pozwolisz skopiować swój kapelusz to załatwione, zamienimy go zamiast czapeczki....Żeby tylko tą czapkę z daszkiem zamienił na elegancki kapelusz,byłoby extra ...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)