No to mamy remis w czołówce, szykuje się ostry finisz
- MKwinto1: 8 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA) (cerkwie i wilk)
- Henek: 8 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro, bertrand236, Browar, joorg)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
A ze tak zapytam. Nie mozna zamowic poprostu co kto lubi?
Moze cena bedzie 4 zl wyzsza ale wtedy kazdy bylby zadowolony.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Teraz dopiero zauważyłam głosowanie, ale zdążyłam
Tylko i wyłącznie ten z cerkiewką czyli MKwinto_1
Pozdrowienia
Basia
Panie Administratorze adminie Darku - nie mieszajciebo się znowu wszytko na biciu piany skończy, a logo ma służyć do się rozpoznawania i być niejako znakiem firmowym (jak znaczek np. Coca-Coli na butelce itp.) i dlatego najlepiej jak będzie jedno a nie np. 430 (czyli tyle ile mniej więcej jest aktywnych użytkowników - i przy okazji kto to jest ten aktywny użytkownik, bo mnie to od dłuższego czasu spać nie daje
) Myślę, że każdy jednak zakupi koszulkę ze zwycięskim logo, nawet jeśli nie będzie to jego faworyt. I na koniec jeszcze apel do forumowiczów, którzy jeszcze nie głosowali - dobrze przemyślcie swój wybór i głosujcie na logo Henka !!!
Dla wszystkich serdeczne pozdrówka przedłikendowe!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
no więc tak, bierzemy Browarka , zdejmujemy mu z głowy kapelusz , przerabiamy i zakładamy na łepetynę forumka.
Zdecydowanie lepiej.
Dla Piskala przygotuję wersję gdzie forumek będzie miał na głowie chustę
a w wersji dla Jabola będzie patrolówka
Teraz będę miał dwa głosy więcej![]()
To zawsze możnaMyślę, że autorzy logotypów nie będą mieli nic przeciwko, żeby ktoś pożyczył sobie ich wzór i strzelił jedną czy dwie sztuki. Np. na Allegro jest sporo ofert firm, które wyprodukują nawet jedną koszulkę z dowolnym wzorem.
Moja idea jest taka: drukujemy jeden wzór w jednym rzucie jako znak rozpoznawczy, ale i coś (w duuuużym cudzysłowie) elitarnego. Wszak to pierwsza forumowa koszulka! Wiecie, ile będzie ona warta za 10 lat?! Nawet mocno używana!!!Może uda się zaszczepić nową, świecką tradycję produkowania co roku innego wzoru? Nie bez kozery mówimy o "edycji 2009"...
A u schyłku dnia głosy rozkładają się następująco:
- MKwinto1: 11 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA, katarzynowosc, Pastor, Basia Z.)
- Henek: 8 głosów (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank, Jaro, bertrand236, Browar, joorg)
- MKwinto2: 4 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol, paszczak)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
- Recon: 1 głos (mavo)
PS. Tak mi przyszło do głowy, ze może warto to dopowiedzieć: inicjatywa koszulkowa jest moja osobista i prywatna, nie jakaś superoficjalnoforumowa. Darka poprosiłem o akceptację, bo uznałem, ze wypada, jednak nie organizuję tego jako namaszczony przez Admina mod, ale jako Marcowy. Jest mi megamiło, że udało mi się wciągnąć do zabawy sporo zacnych osób - i Autorów, i Głosujących - jednakowoż odczytuję to jako wyraz sympatii i życzliwości dla siebie, a nie strach przed zbanowaniem :P
Stawiam na Henka (tylko dodać turyście drugi kijek)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)