Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
Myślę Asiu,że troszkę kokietujesz w tym pytaniu!
Musi to na Rusi !!
Któż miałby Cię ignorować z powodu odrzucenia koszulki?
To chyba ten Ktoś byłby raczej poddany ostracyzmowi,ale może też przesadzam!
WUKO - może i kokietuję ale strasznie poważne podejście niektórych do tematu umundurowania forumowicza wprawił mnie od początku w głębokie zdumienie i jeśli czytam:

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
A jednak coś ruszyłem. Niektórzy będą woleli iść z wycinanym hołubcem, inny co dwieście trzydziesty szósty krok będzie się kłaniać, inny będzie chodził konikiem (przyznaję, że odgryzam się!), i niech ich po tym rozpoznają, innych zaś po koszulkach :P
to nie jestem pewna czy Recon nie zechce się odgryzać również na realnym szlaku i krzycząc "idź precz bezkoszulkowcu" nie ominie mnie szerokim łukiem...więc stąd moje pytanie

ale skoro Recon złagodził nieco swoje stanowisko i opracował krok indywidualny w postaci wywijania orła a nawet zaczął mrygać okiem....
Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
Recon zauważy ..... i według mnie możesz pozostać przy hołubcach i możesz wogóle(!) nie nosić koszulki, ale wtedy to ja wywinę orła jak Ciebie zobaczę :P
to jestem trochę spokojniejsza...

myślę, że te koszulki będą śliczne i życzę, żeby wszystkim, którzy je założą dobrze się nosiły

a ja sobie zostanę taka trochę nielegalna (bo bez banderoli w postaci koszulki) i trochę piracka ( bo bez hologramu w postaci logo)... taki wyrób forumowiczopodobny...

pozdrawiam