Jezeli moge cos doradzic,to ja po 50 poprosilbym o nienadsylanie
kolejnych !!
Jaro napisał
Czytam między wierszami że masz dojście do znacznie niższych cen koszulek (i usługi sitodruku) i chciałbyś wspomóc brać forumową taką ofertą. Myślę że było to dobrze przyjęte.30 zetow to chyba dużo za koszulkę, chyba że...
Natomiast bardzo źle przyjęte byłoby sugerowanie że Marcowy chce sobie dorobić na koszulkach.
Marcowy! Prosze chociaz o szczatkowe informacje z rozwoju sytuacji.
Nie widziałem żadnego projektu, ale uważam, że logo powinno być sporych rozmiarów i koniecznie umieszczone centralnie na piersiach. A już w żadnym wypadku jedynie na plecach !!!
W Bieszczadach bowiem z reguły coś się jeszcze na siebie, oprócz koszulki, zakłada, nie zawsze możemy liczyć na połoninie na bezwietrzne +20 st. C.
Sporo z nas (w tym ja) łazi w rozpiętych kurtkach dżinsowych i in. różnych sportowych wdziankach. Chodzi więc o to, aby ów napis w sposób wyrazisty wyzierał spod takiej "marynareczki" i nie trzeba było zaglądać komuś pod wierzchnie ubranie.
![]()
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 08-07-2009 o 06:56
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
WUKO - może i kokietuję ale strasznie poważne podejście niektórych do tematu umundurowania forumowicza wprawił mnie od początku w głębokie zdumienie![]()
i jeśli czytam:
to nie jestem pewna czy Recon nie zechce się odgryzać również na realnym szlaku i krzycząc "idź precz bezkoszulkowcu" nie ominie mnie szerokim łukiem...więc stąd moje pytanie
ale skoro Recon złagodził nieco swoje stanowisko i opracował krok indywidualny w postaci wywijania orłaa nawet zaczął mrygać okiem....
to jestem trochę spokojniejsza...![]()
myślę, że te koszulki będą śliczne i życzę, żeby wszystkim, którzy je założą dobrze się nosiły
a ja sobie zostanę taka trochę nielegalna (bo bez banderoli w postaci koszulki) i trochę piracka ( bo bez hologramu w postaci logo)... taki wyrób forumowiczopodobny...![]()
pozdrawiam
Tak jak czytam co Jabol napisał w sąsiednim wątku a Asia999 tutaj, to myślę, że warto zaprojektowac i ewentualnie wybrac forumowe logo a potem zostawic dowolnośc jak kto zechce je wykorzystac.
Niekoniecznie jednak trzeba robic dla wszystkich takie same mundurki, bo zawsze komuś kolor albo krój albo coś jeszcze innego nie będzie pasowało. Można oddac kwestie realizacyjną firmie (typu www.koszulki.com) co może zrobic dowolny znak na dowolnie wybranym ciuchu. Nie ma problemu z ilością, rozmiarami, że ktoś zamówi a nie odbierze, itp....
Pozdrawiam
Jank
Istota akcji wygląda tak: trzeba wybrać logo i wyprodukować dla wszystkich chętnych partię koszulek przed końcem sierpnia. Dlatego pozwoliłem sobie - prawem kaduka - narzucić niektóre rozwiązania i terminy. Nie dlatego, że mam zapędy dyktatorskie, ale po prostu wiem, czym mogłoby się skończyć ustalanie wszystkich detali na drodze forumowego referendum![]()
Ta akcja jest pierwsza, ale nikt nie powiedział, że musi być ostatnia. Wszystkie zaprojektowane logotypy - za zgodą autorów - są i będą dostępne dla wszystkich chętnych, do wykorzystania w dowolnej formie, w dowolnym czasie, do druku na dowolnym elemencie garderoby, do wytatuowania na dowolnej części ciała![]()
Tyle wyjaśnień, za chwilę zaczynamy wernisaż projektów.
Ta dam! Niniejszym mam zaszczyt zaprezentować Państwu siedem logotypów koszulkowych, nadesłanych przez pięciu autorów. Może nie wszystkie projekty odpowiadają ściśle założeniom konkursu, ale to niech P.T. Publiczność sama oceni. Publikuję w takiej formie i kolejności, w jakich zostały nadesłane, niektóre tylko załączniki wymagały "zjotpegowania".
Uprasza się o publiczne oddawanie głosów na jeden z niżej zamieszczonych projektów, ale tylko z silnym wewnętrznym postanowieniem, że jeśli projekt ów wygra, to koszulkę się nabędzie. Rozchodzi się oczywiście o to, żeby nie uszczęśliwiać innychKażdy ma jeden głos, którego nie można zmienić ani wycofać. Wystarczy podać numer preferowanego logotypu, choć oczywista komentarze mile widziane. Głosujemy od teraz do północy z 18 na 19 lipca, czyli z soboty na niedzielę.
Niech wygra najlepszy![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 11-07-2009 o 22:05
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki