Cytat Zamieszczone przez asia999 Zobacz posta
myślę, że te koszulki będą śliczne i życzę, żeby wszystkim, którzy je założą dobrze się nosiły

a ja sobie zostanę taka trochę nielegalna (bo bez banderoli w postaci koszulki) i trochę piracka ( bo bez hologramu w postaci logo)... taki wyrób forumowiczopodobny...

pozdrawiam
Cytat Zamieszczone przez Jabol Zobacz posta
myśle że nie jest tak źle... Poszukiwacze skrzynek geocache potrafili sie skrzyknąć, zaprojektowac sobie logo (taki niuchający nosem prz ziemi piesek) wykonali plakietki nalepki na auto, medale, po Rzeszowie nawet jeżdziło Suzi terenowe z logo opencahing.pl na pokrowcu od koła zapasowego. Trzeba ogłosic propozycje loga, wybrać w SZYBKIM głosowaniu i wykonać. Niech sobie nawet ktoś na tym zarobi, czemu nie? Nie ma co pytać o każdy ruch całego towarzystwa.
Tak jak czytam co Jabol napisał w sąsiednim wątku a Asia999 tutaj, to myślę, że warto zaprojektowac i ewentualnie wybrac forumowe logo a potem zostawic dowolnośc jak kto zechce je wykorzystac.
Niekoniecznie jednak trzeba robic dla wszystkich takie same mundurki, bo zawsze komuś kolor albo krój albo coś jeszcze innego nie będzie pasowało. Można oddac kwestie realizacyjną firmie (typu www.koszulki.com) co może zrobic dowolny znak na dowolnie wybranym ciuchu. Nie ma problemu z ilością, rozmiarami, że ktoś zamówi a nie odbierze, itp....

Pozdrawiam
Jank