Ja też jestem za projektem nr 1 , mój głosik za tym![]()
Ja też jestem za projektem nr 1 , mój głosik za tym![]()
Stawiam na wilka-nr 1
Wybieram "Łopienkę,wilka i rozetę z sufitowej belki"- NR 1
WUKA
www.wukowiersze.pl
3 x Henek!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Wybór trudny, między projektem 2 (bez wilka) a projektem 6.
ad. 2
ciekawa oryginalna forma, ale wydaje mi się, że jako logo zbyt drobiazgowa (szczególnie w wersji z wilkiem i krzyżami) i przez to nieczytelna. Dobrze się ogląda w powiekszeniu na ekranie, ale jako znaczek na koszulce będzie wzorkiem po prostu.
ad. 6
czytelny jasny przekaz wizualny, jeno dość ogólnie o górach mówi, napis IMB (jak już zauważył vm) jakby zbyt ciężki, no i trochę tajemniczy (no bo co to jest IMB). Za późno pewnie na jakieś modyfikacje, ale jakby bez tego IMB było, tylko pod spodem dać np. Bieszczadzkie Forum ????
Żałuję, że Bozia nie dała zdolności plastycznych, wszystkim szacunek za wkład pracy twórczej, koszulkę nabędę jaka by nie była...
A głos ostateczny, choć nie bez w/w zastrzeżeń oddaję na - proj. nr 6 (Henka)
Pozdrawiam
Jank
PS.
z proj. 6 łatwiej tatuaż zrobić![]()
No deal!Zamieszczone przez sir Bazyl
Zamieszczone przez Marcowy
![]()
Jak mniemam, Henkowy IMB to skrót od "Internetowy Miłośnik Bieszczad", czyli nawiązanie do KIMBZamieszczone przez jank
A podsumowując Wasze głosy:
- mKwinto_1: 8 głosów (diabel-1410, Hero, Ala, admin, Stały Bywalec, Przewodniczek, jacek72, WUKA) (cerkwie i wilk)
- Henek: 4 głosy (majka777, vm2301, sir_Bazyl, jank)
- mKwinto_2: 3 głosy (Marcowy, januszcz1, Jabol)
- Polej: 1 głos (Pyra.57)
Też (jak ten baca przed poprawinami) się wahałem między tymi projektami, ale właśnie tak jak napisał Jank, logo Henia jest jasne i czytelne natomiast projekty nr 1 i 2 MKwinto są oczywiście bardzo piękne lecz zbyt drobiazgowe i jak będę stał na poboczu machając łapą na jadące autostopy to nikt ich nie rozpozna, a i pomiędzy jednym a drugim kuflem piany w bieszczadzkim lokalu bądź przy ognisku nie pozostaje to obojętne :)
A Marcowy się na rachmistrza nie nadaje - głosów było 2 x 3 + 1 = 7![]()
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 14-07-2009 o 18:21 Powód: quote mi nie wyszło
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Wielcy artysci przewaznie klepali za zycia biede albowiem ich sztuka nie znajdowala zrozumienia u odiorcow.Sztuka przez duze S jest trudna w odbiorze ,wymaga czesto wysilku i samozaparcia.Nie zawsze to co dzis ladne i przyjemne dla oka wytrzyma probe czasu.
Dlatego nie majac wyboru glosuje na RECONA
PS . Wernisaz to wino. Kto stawia???
Dla jasności dodam że w moim projekcie wykorzystałem pewien znany widoczek bieszczadzki (c.a jak na załączniku)
Aha , słusznie Marcowy mniema pisząc
Ten skrót nic nie mówi osobom postronnym, no i dobrze.Jak mniemam, Henkowy IMB to skrót od "Internetowy Miłośnik Bieszczad", czyli nawiązanie do KIMB
Najlepsze kasztany są na Placu Pigall
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki