Polej, no właśnie - ja napisałem o przyczynach, Ty o wynikających z nich skutkach, czyli jak w praktyce koszulka będzie osiągała przypisany jej cel. Można by więc mój post de facto uzupełnić Twoim, jako ciąg dalszy. Jeśli dobrze rozumiem, na początku był właśnie cel (rozpoznawalność forumowiczów), później szukanie sposobów jego osiągnięcia (koszulka). Ja chciałem tylko wskazać, że koszulka jest bardzo dobrym pomysłem (jest to na końcu mojej wypowiedzi), ale nie do końca właściwie odpowiada przypisanemu jej celowi. Raczej będzie tak jak Ty piszesz - czymś okazjonalnym, pamiątkowym, używanym sporadycznie najczęściej przy okazji większych spotkań (na których uczestnicy nie będą się szukać, bo wszyscy będą z forum). I tyle, tylko tyle. Nie chcę bojkotować koszulki, nie chcę mówić, że jest be - przeciwnie, to bardzo dobry pomysł, ale z ograniczoną możliwością osiągnięcia celu, który z konieczności został okrojony do minimalistycznych rozmiarów, jakie podałeś.
Ale Piskal też ma rację - była dyskusja, zostały podane propozycje, Marcowy ogłosił zwycięzcę, może mój post nie był potrzebny. Chyba jednak nie... Ale może lepiej zrobić błąd i się wycofać, niż nic nie robić i nie popełniać błędów...![]()

Odpowiedz z cytatem