Ja też trzymam z ogółem![]()
Ja też trzymam z ogółem![]()
jestem za reszta niech na KIMB zostanie przeznaczona
Mi wso odno, problemów za parę złotych robić nie będęNiech tam pójdzie na jaki zbożny cel, kimbowy czy nie.
Pozdrawiam -
katia
"- и мне не спится..."
Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:
Przepij tę resztę uczciwie,niech Ci idzie na zdrowie...
Hej!
Pozwólcie, że i ja swą wolę wyjawię.
Otóż zaskakująco zgadzam się z wielokrotnie wypowiedzianym tu zdaniem zacnych Koleżanek i Kolegów.
Oczywiście liczę, że tak "zdeponowana/zainwestowana" reszta zwabi na KIMB liczniejszą niż zwykle armię posiadaczy zielonych koszulek
pozdrawiam,
Ech, wystarczyło spuścić forum z oka na parę dni, a zaoszczędzona kasa już rozdysponowana. I to na pijaństwo! Nie słyszeliście o recesji?!
Faktycznie z pozostałej kasy muszę opłacić jeszcze ponad 30 przesyłek po circa 6 zł, więc ewentualna nadwyżka wynosi jedynie 112 złotych. Ale jeśli taka jest wola ogółu, to oczywiście przeznaczymy ją na konsumpcję KIMB-ową![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 15-08-2009 o 13:39
Kurde, jakoś przegapiłem ten wątek, a też chciałbym mieć koszulkę.
Czy mogę sobie samoistnie wyprodukować kilka sztuk?
Jeśli tak to poproszę logo w wektorku.
Siur, takie było założenie konkursu. Odpowiedziałem Ci via mail, ale ponieważ kilka osób pytało o to samo, pozwalam sobie także publicznie:
Logo w postaci wektorowej - do samodzielnego wykonania koszulki lub do zamówienia u dowolnego producenta - można dostać pisząc do mnie na PW. Ja dysponuję jednak logotypu wersją żółtą, prototypową, która nie weszła do seryjnej produkcji, więc trzeba ją przerobić. Podobno to nietrudne![]()
W sprawie dodatkowego zamówienia można także skontaktować się z 'moim' producentem, który ma - stworzoną przez siebie - logotypu wersję ostateczną, czyli białą. Nazwę firmy można znaleźć w tym wątku, mogę ją podać także via PW.
Pozdrawiam![]()
barszczu, to może razem zaatakujemy producenta ? :)
pozdrówka :-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)