PT Klienci Pisałem już dwukrotnie, więc mogę i po raz trzeci: jeśli o mnie chodzi, to na pewno nie podejmę się organizowania dogrywki koszulkowej w tym roku. Podczas wakacji byłem w stanie zapewnić sprawny przebieg akcji i tylko dlatego się sprawy podjąłem. Teraz - z różnych względów - nie mógłbym zagwarantować odpowiedniej organizacji, więc się do zagadnienia nawet nie zbliżam. Ale...

Jeśli ktoś czuje nieprzepartą chęć wejścia w posiadanie kolejnych koszulek, to... pewnie ma początki uzależnienia ale może wszak:
1. Poprosić mnie via PW o logo i trzasnąć sobie jego dowolną liczbę u jakiegokolwiek producenta na jakiejkolwiek odzieży.
2. Zebrać kilka zamówień z forum i razem wysłać do dowolnego producenta.
3. Zamówić identyczną koszulkę bezpośrednio u producenta, który robił nam cały wcześniejszy nakład. Dane także mogę przesłać via PW.

Nie mam żadnego interesu, żeby reklamować tego "mojego" producenta, ale firma ta ma nasze logo w odpowiednim formacie, ma te same koszulki, ma sprawdzoną technologię produkcji, więc generalnie wie, o co chodzi i może zrobić identyczne tiszerty. Natomiast osoby o bardziej wyrafinowanym guście mogą wybrać inny krój i kolor koszulki, a także zażyczyć sobie inny kolor logotypu "Mój" wydawca zrobi nawet pojedynczą sztukę, taką ofertę ma także na Allegro (o ile pamiętam, w takim przypadku koszt wynosi 25 zł plus przesyłka).

Naprawdę było mi miło to wszystko zorganizować i bardzo się cieszę, że mieliśmy happy end, ale nie mogę się tym zajmować częściej niż raz do roku. Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam