Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zjazd na Tworylnym

Mieszany widok

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: Zjazd na Tworylnym

To prawda, były próby kupna Tworylnego, ale nic z tego nie wyszło, może i lepiej. Co do golizny to bez przesady. Jednak pewna sensacja i zgorszenie było, gdy kilka pań wykąpało się obok mostu w Sękowcu. Męska gawiedź miała uciechę, a małżonki pomstowały. Interweniowała milicja.
    Temat już był omawiany na forum, poszperaj
    Pozdrawiam
    Długi

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2004

Domyślnie Odp: Zjazd na Tworylnym

Cytat Zamieszczone przez długi Zobacz posta
    Jednak pewna sensacja i zgorszenie było, gdy kilka pań wykąpało się obok mostu w Sękowcu. Męska gawiedź miała uciechę, a małżonki pomstowały. Interweniowała milicja.

Długi
    Ano jednak pewna sensacja choć z tym zgorszeniem to nie aż tak .......... . Ci tęczowi ludkowie wyglądali na zabiedzonych straszliwie ...... chudziny takie, że aż żal...... a i spojrzeć specjalnie nie było na co. Myślę ,że interwencja milicji tyczyła innych "dziedzin" ich bytności (jeśli takowa była).
    Można (dośćswobodnie) uznać mnie (moich znajomych i moją rodzinę)za ową gawiedż (mimowolną), codziennie bywali naszymi "sąsiadami" na kąpielisku, marna uciecha - zaręczam, małżonka nie pomstowala! :)
    Ot innego "rodzaju" ludzie gadający po holendersku, angielsku ..... itp , i odmiennie się (jak na owe czasy i okolicę) "prowadzący .
    PF

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)