czując na sobie oddech US, CBŚ, CBA i innych wszędzie czuję podstęp, więc myslałem że i w Twoich ustach/palcach Andrzeju coś się ukrywa![]()
miłego dnia życzę![]()
Dobrze ze powstaje kolejny serwis.
Im więcej konkurencji tym sytuacja rynkowa będzie zdrowsza.
BTW:
http://www.bieszczadzkie.info/newsy.html
Ostatnio edytowane przez admin ; 08-08-2009 o 21:36
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Przy każdej bieszczadzkiej (i nie tylko bieszczadzkiej) parafii powinno być co najmniej jedno internetowe forum dyskusyjne.
A dlaczego tak uważam ?
Bardzo niedawno, parę dni temu, przypadkowo podsłuchałem w Radomiu rozmowę dwóch moherek, politykujących na aktualne tematy. Dominowała oczywiście atmosfera świętego oburzenia, wyrażona m.in. słowami: "bo to wszystko, proszę ja pani, to przez tych żydów, złodziei, masonów i internetów".
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
hej Admin, niestety nie wiem co było w cytacie, bo linkowanie z serwera który podales jest zabronione, ale poprawiłem już błędzik w kodzie, dzieki za zwrócenie uwagi
Był screen z błędu.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
tak też się domyślilem, ale jak pisalem już jest ok.. dzieki raz jeszcze!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki