witajcie :)
zwierzaki lubi jak najbardziej, niemniej polowania się nie uniknie (oczywiście tego legalnego) a ludzie tacy muszą gdzieś rozmawiać (jeśli chcą) zatem (desperacko:P) mogą to zrobić tam :P hehe :) potwierdzeniem moich słow będzie informacja jaka się niebawem u nas pojawi, o akcji przeciwko strzelaniu do wilków, zbieramy na to jeszcze materialy..
pewnie większośc z Was, jeśli zbudowałaby strone/serwis o Bieszczadach, to nie stawiałby forum internetowego, skoro jest to, gdzie aktualnie przebywamy, jednak są tego zarówno plusy jak i minusy, nad ktorymi teraz nie będę się rozlewał, bo nie czas i miejsce, wszystko było już przemyślane; a i oczywiście pewnie liczbą użytkowników, tematów, postów tego forum, to chyba nigdy nie przegonimy, ale fajnie kłaść przed sobą wysoko poprzeczke
aha... tak mi się przypomniało widzicie.. bo Andrzej w pierwszym poście zacytowal pewien fragment strony, nie wiem w jakim celu to zrobił, ale przypomniała mi się pewna sprawa na co już ktoś mi zwrocił uwagę i chciałem Was zapytać, czy powinno się mowić
a) region Bieszczadów
b) region Bieszczad
bo ja np. pochodzę z Tychów, o których można też powiedzieć, że pochodzę z Tych... - obie formy sa poprawne, a jak to będzie z Bieszczadami?

Odpowiedz z cytatem
Zakładki