Witam,
Własnie skończyłem obiecaną "relację", a raczej minirelacje - ostatecznie wyszedł fotoreportaż, natomiast szczegółowy opis zostawiam lepszym na tym polu :)
Zapraszam:
www.twojebieszczady.pl/kimb.php
Pozdrawiam
Witam,
Własnie skończyłem obiecaną "relację", a raczej minirelacje - ostatecznie wyszedł fotoreportaż, natomiast szczegółowy opis zostawiam lepszym na tym polu :)
Zapraszam:
www.twojebieszczady.pl/kimb.php
Pozdrawiam
Piotrze!
O qrcze;-), fanfastyczna to jest dopiero Twoja dokumentacja! Dzięki! Będzie co wspominać. No i specjalne pozdrowienia za pamieć.
Co do prezydentury to raczej ja się nie piszę. Z wysokiego drzewa się za długo leci, a zeresztą dosyć mam polityki, wiec bieszczadzkie klimaty zostawię sobie na wypoczynek od obowiązków, zgiełku no i polityki...
Teraz faktycznie czuję się na tym forum jakoś tak inaczej.
Pozdro! p.s. no i specjalne uznanie, za to, że zdecydowałeś się na maraton podróży - by tam jednak być!
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Piotrze !!!
WIELKIE DZIĘKI !!!!! to tak jakbym tam był. A żal z powodu mojej tam nieobecności jest przez to ciut mniejszy.
pozdroowka
pozdroowka
marekm
mogę się tylko przyłączyć, rzeczywiście powstaje wrażenie, jakby się tam było
pozdrawiam
sofron
faktycznie, ładnie to wszystko wygląda. Miałam być ale się nie udało, żałuję. A najbardziej żałuję tego, że już chyba tej jesieni nie uda mi sie postąpać po Bieszczadzkiej Ziemi:(
Pozdrawiam wszystkich!
Prosimy o więcej ładnych zdjęć z Bieszczad. Mieszkamy na drugim końcu kraju i nie możemy często bywać w tych pięknych górach. Tęsknimy do pięknej przyrody. Oczekiwaliśmy na wiadomości z kongresu w serwisie radiowym i telewizyjnym. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich internautów miłośników Bieszczad.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki