"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
zdaje mi się, czy zgubiliście szlak :D ?
pozdrówka :-)
Ostatnio edytowane przez buba ; 28-07-2009 o 11:22
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Buba to raczej norma. Ja dochodzę do wniosku, że szlaki znakują osoby, które nie mają bladego pojęcia jak to robić w sposób czytelny. No chyba, że to taki myk który zmusza nas do ciągłej uwagi i obserwacji gdzie jest ten znaczek i którędy iść aby go znaleźć?
pozdrawiam
Marek
Buba, a co to jest Towarzystwo Bażynowe?![]()
"Zakochanemu w górach wielkomiejskiemu szczurowi humor poprawia się już nawet na widok kopca Ślęży ... " Aleksander Lwow
Tu najbardziej prominentny członek tego Towarzystwa.
http://www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
Ech, bo go przecież załatwili proszkiem z letadla. :D Swoją drogą, to zawsze postrzegałem Karkonosze, jako góry, w których wszyscy grzecznie chodzą szlakami, a tu widzę, że sporo jest do odkrycia (chociaż z tego co czytam o AKT, to nie przepadam za takimi klimatami).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki