Spałam tylko w Chatce Puchatka ale zakochałam się w tym miejscu :) To jest właśnie mój głos :)
Spałam tylko w Chatce Puchatka ale zakochałam się w tym miejscu :) To jest właśnie mój głos :)
Ostatnio edytowane przez sturnus ; 21-07-2009 o 18:00
Listę schronisk ściągnąłem z
www.twojebieszczady.pl
Pozostałe portale albo nie zamieszczają informacji o schroniskach albo bardzo wybiórczo tworzą listę, przy okazji wprowadzając w błąd.
Joorg pisze
Oczywiście o Pantałyk i wiem że bardzo ściśli geografowie będą smuć teorie że jest to 2 km poza granicami Bieszczadów, a Podkowiata to już całkiem 200 m poza.o które schronisko chodzi i o którą Dołżyce?
Teorie zostawmy teoretykom, a na życzenie Sturnusa doklejam
14. Latarnia
i na pytanie o Kolibę odpowiem
CZY CHCIAŁBYM TU WRÓCIĆ ?
a jak wrócisz do tego czego niema ?
A "olać " geografów ścisłychtu nie ma granic.
Tak też się domyślałem, bo PRL-a już niet przecie, choć "tego Perela " żal.
moje topy
1 Dołżyca Pantałyk
2 Smolnik -Lotnisko Szybenica
3 Chatka na Wetlińskiej
ps.Mirek z Peerela pozdrawiamy Cię gdzieś ....tam pod Tarnowem
a "rura"w PRL-u była super
Ostatnio edytowane przez joorg ; 21-07-2009 o 20:23
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Uzupełniona lista schronisk wygląda teraz tak
1. Chata Socjologa
2. Chatka Puchatka
3. Dołżyca
4. Jaworzec
5. Komańcza (Podkowiata)
6. Kremenaros
7. Łupków (na końcu świata)
8. Okrąglik (Cisna)
9. Pod Honem
10. Pod Małą Rawką
11. Smolnik (na lotnisku)
12.Wetlina
13. Roztoki
14.Latarnia
Do którego chciałbym wrócić? Czekam na kolejne głosy.
Toż nie zlikwidowono Koliby ino stawia się nową!!! Chata na Otryce przecie też nowa! To co? Głosy z "przeszłości", czyli tych którzy zatrzymywali się w starej, to nie ważne są? Enrico... dajrze spokój... Czytać należy z uwagą. Wiem, wiem... chełm...
Pozdrawiam
Mirek z PRLa jest w Majdanie,gdzie ma podobno sympatyczną Galerie i noclegi!!!!
WUKA
www.wukowiersze.pl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)