To już musisz sam zobaczyć!
To już musisz sam zobaczyć!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Don Enrico, dołóż więc jeszcze Zagrodę Chryszczata. W maju spędziłem tam trzy noce na polu namiotowym. Chętnie tam wrócę
Komańcza (Podkowiata) - nie chciałabym tam wrócić. Kiedyś się tam koszmarnie strułam i mimo że było to już dawno i obsługa jest inna to nie przekonam się do tego schroniska.
Łupków - o tak, tam zdecydowanie chciałabym wrócićMoim zdaniem - jedno z najsympatyczniejszych schronisk w polskich górach.
Wetlina - czy chodzi o PTTK ? Jeśli tak - to uczucia mam mieszanie. Kiedy tam mieszkałam kilka dni (chyba jeszcze za poprzedniej obsługi) ściany były dziurawe i było zimno, ale za to była fajna atmosfera.
W reszcie schronisk nie spałam.
Pozdrowienia
Basia
Basiu ! Wetlina to oczywiście parterowy barak PTTK
Andrzeju ! Zagroda Chryszczata nijak nie wpisuje się w pojęcie schroniska, chociaż rzeźby są intrygujące.
a Rabe koło przełęczy Żebrak wpisuje się w pojęcie schroniska ??
Mamy pierwsze nie-miarodajne notowania w tej zabawie.
Ilość gwiazdek oznacza ilość głosów.
1. Chata Socjologa
2. Chatka Puchatka ******
3. Dołżyca *
4. Jaworzec **
5. Komańcza (Podkowiata)
6. Kremenaros
7. Łupków (na końcu świata) ***
8. Okrąglik (Cisna)
9. Pod Honem *
10. Pod Rawkami *
11. Smolnik (na lotnisku) ***
12.Wetlina *
13. Roztoki
14.Latarnia
lista dodatkowa to dawnych wspomnień czar
obejmuje listę miejsc których nie ma, a chcielibyśmy tam wrócić
101. Koliba *
102. Negrylów **
103. Suche Rzeki
104 . Wańka Dział
105.Łopiennik
106.Berehy Górne
Skoro nie potraktowałeś mojego poprzedniego posta jako głos na Kolibę, to czynię to jeszcze raz, głosuje na Kolibę.
Podałeś w rankingu Berehy Górne, myślisz o polu namiotowym Kapesowej ? Jeśli tak, to też oddaję głos na Berehy.
Pozdrawiam
Przemek
Chyba upał mi zaszkodził , bo nie mogę zatrybić.
Niech zgadnę : następny głos będzie na Siekierezadę
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)