15 Negrylów
Negrylów po raz pierwszy!
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Przy Kolibie byłem 11.07.2009 prace ruszyły z kopyta.Z rozmów z Tomkiem i Karolcią wiem że wykonawcy mają termin jej oddania do Świąt Bożego Narodzenia.Co do wyglądu byłem bardzo sceptycznie nastawiony widząc projekt wizualizacji, natomiast to co zobaczyłem w realu zadziałało bardzo optymistycznie.Schronisko jest budowane z bala średnicy około 80 cm więc będzie miało niepowtarzalny urok.Co do klimatu pamiętajmy że zawsze tworzą go ludzie, miejsca są tylko małym fragmentem całości.Ja nawet zaklepałem sobie miejsce w Kolibie na sylwestra 2009/2010, wiec co do klimatu bedę wszystko wiedział już po...............
Koniecznie napisz jak tam było najlepiej z relacją z fotkami bo właśnie jestem szalenie ciekawa jak się zmieni, a niestety w moich planach na tegoroczne Biesy nie mam Koliby.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Toż nie zlikwidowono Koliby ino stawia się nową!!! Chata na Otryce przecie też nowa! To co? Głosy z "przeszłości", czyli tych którzy zatrzymywali się w starej, to nie ważne są? Enrico... dajrze spokój... Czytać należy z uwagą. Wiem, wiem... chełm...
Pozdrawiam
Ja wytypuję dwa:
1/ Połonina Wetlińska
2/ Jaworzec
(oczywiście poza sezonem)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
A ja daję tylko złoty medal: chatka na Wetlińskiej.
Kiedyś zimą był na dole tylko 1 ratownik GOPR a na górze tylko ja. Spałem pod 10 kocami. Rano woda w menażce - lodowisko :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki