Jeśli nie będziesz dysponować samochodem, proponuję Ustrzyki - zaoszczędzisz sporo czasu na przejazdach.
Jeśli nie dysponujesz autem to tym bardziej Ustrzyki Górne
Witam, znalazłam takie noclegi i chciałam znać wasze opinie i który byście polecili.(a może jeszcze jakiś inny?)
Czego oczekuję:
Czysto, ciepło, łazienka przy pokoju byłaby mile widziana, jeśli nie to też jakoś przeżyję, dla dwóch osób, ceny nie za duże. Nie chcę tylko, żeby to była typowa kwatera prywatna, gdzie właściciel puka mi do drzwi.
Jestem bardziej w stylu: bojówki + buty wojskowe niż szpilki + dyskoteka.
1. U Eskulapa
2. Camping PTTK nr 150- tu pytanie jak to wygląda naprawdę, bo czytałam pozytywne opinie i negatywne, że niby stare domki brudne i kiepskie, że Hotel Górski byle jaki, a to ten sam właściciel, więc jak to jest naprawdę i jeżeli tu to czy domki czy te pawilony?
3. Hotelik "BIAŁY”, – jeżeli tu, to czy są pokoju 2 osobowe?
4. Zajazd "Pod Caryńską"
Dzięki z góry za rady. Pozdrawiam.
Witam, wydaje mi się Przemyśl lepszym rozwiązaniem stamtąd pks do Ustrzyk Dolnych i biesy stoją przed nami otworem. Polecam Suche Rzeki z wyjściem na Połoninę Wetlińską. Osobna kwestia to przebieg podróży pociągiem, jako że wybieram się też w połowie sierpnia ( w w/w miejsce po 27 latach) to chyba najlepiej będzie sypialny, ze względów bezpieczeństwa, obsługa pociągu ma tendencje do zanikania tak gdzieś po godz 01:00 , a tu wagon jednak jest zamykany i pan lub pani cały czas na posterunku. Pozdrawiam.
Witaj
W Ustrzykach można pomieszkać u GOPRowców http://gopr.bieszczady.pl/index.php?p=noclegi/
zawsze jakaś atrakcja, a z Ustrzyk we wrześniu jeździ jeszcze sporo busów do wetliny i cisnej. To nie będzie większego problemu z przemieszczaniem się. Bernardowy przewodnik naprawde godny polecenia
Bertrandowy
Jest już dostępne wydanie z 2009r. Nie miałem go w ręku, ale od 2006r. kilka szlaków zmieniło przebieg a niektóre wiadomości się zdezaktualizowały. Ci, którzy już przewodnik mają, cudów w nowym wydaniu pewnie nie znajdą ale przy zakupie warto MZ rozglądać się za najnowszym.
Czterech panów B.
czy ze szczecia sie opłaca pewnie że sie opłaca ja bym na jeden dzień pojechał jakbym miał czas ale niestety praca nie pozwala
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki