czekam na podpowiedzi. z góry dzięki :)
czekam na podpowiedzi. z góry dzięki :)
Polecam trase Brzegi Gorne Dwernik.Potok Nasiczanski jest piekny.W polowie tej trasy Kamien Dwernik.Widoki niezapomniane.A w Dwerniku Pod Blacha piwo Lezajsk z beczki.W nocy co kto lubi.
Nawet na jeden dzień warto! Z Poznania mam trochę bliżej a na jeden dzień wpadłem 2 tygodnie temu. Warto było...
Jakie maszpreferencje? Co lubisz? Nie pytam oPytam o Bieszczad. Interesują Cię góry, czy doliny? Może miejsca po nie istniejących wsiach? Jakie warunki? Doprecyzuj. Kup sobie http://allegro.pl/item676946505_bies...o_turysty.html
poczytaj a potem poklikamy.
Pozdrawiam
P.S. Witaj na forum
bertrand236
Bertrand à Góry tak, doliny mniej, ale czemu nie, warto też zobaczyć, szlakiem historycznym też jak najbardziej. Chciałabym codziennie gdzieś iść, coś zobaczyć, fajnie by było gdyby były też trasy z jakimiś źródełkami, itp. Ale tym razem tylko wysokie Bieszczady, w tamtym roku byłam nad Soliną, Lesko i okolice.
Codziennie jakaś trasa, tylko chciałam zauważyć, że ostatnio niestety kiepsko z moją kondycją, więc żeby były do przejścia.
No i fajnie by było gdyby była jakaś knajpka na wieczór w okolicy.
Link z allegro przejrzę później.
I główne pytanie moje to to, gdzie zrobić bazę wypadową?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)