Dzięki, planuje raczej do miejscowości o nazwie Runina. Na mapie mam tam jakieś schronisko. Potem chcemy znowu wrócić na polska stronę.
Dzięki, planuje raczej do miejscowości o nazwie Runina. Na mapie mam tam jakieś schronisko. Potem chcemy znowu wrócić na polska stronę.
Przejście na Słowacką stronę jest jak najbardziej możliwe , nie miałam żadnej kontroli , chociaż samochód policji mijał mnie kilkakrotnie .Jeśli chodzi o przenocowanie to radzę wcześniej zarezerwować nocleg , albo wziąć domek z sobą, bo nie mam najmilszych doświadczeń . Również liczyłam na schronisko ,które było zaznaczone na mapie , niestety tylko na mapie
Następnie zaczęłam rozglądać się za prywatnymi noclegami , bo przecież w Polsce nie mam z tym problemu i znowu zaskoczenie - Słowacy niekoniecznie są zainteresowani udzielaniem noclegów. Więc należy podejść do tematu z rozsądkiem , aby później nie spać '' pod mostem ''. Ja w końcu znalazłam ''kąt ''do przenocowania w całkiem miłym miejscu , ale kosztowało mnie to troszkę wysiłku
![]()
Ostatnio edytowane przez olkaa ; 26-07-2009 o 00:43
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)